- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
aldanma çocuksu mahsun yüzüne
mutlaka terk edip gidecek bir gün
kanma sever gibi göründüğüne
seni sevmiyorum diyecek bir gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak kalbim pas tuttu sensiz
aldanma çocuksu mahsun yüzüne
mutlaka terk edip gidecek bir gün
kanma sever gibi göründüğüne
seni sevmiyorum diyecek bir gün
Şarkılar alkol istiyorbak kalbim pas tuttu sensiz
sen yoksun kaldım sahipsiz
3 numaradaki şarkı ne dinlerdim
bu şarkılar sürünene kadar içirtir efendimŞarkılar alkol istiyor
Bünye dünden razı Gökhan bey
Hiç kalkamadık reis sıkıntı yokbu şarkılar sürünene kadar içirtir efendim
ben bu şarkıları dinlerken varoş kro derlerdi , sosyal medyada reels, storylerin vazgeçilmezi olunca gereksiz eleştiri yapan bütün taharetsizler fanı oluverdi, onlar dinlemesinler abi begenmesinler ,ifrit oluyorumHiç kalkamadık reis sıkıntı yok
Öyle diyenler müslümün pasif, bergenin falan şarkılarını paylaşır oldularben bu şarkıları dinlerken varoş kro derlerdi , sosyal medyada reels, storylerin vazgeçilmezi olunca gereksiz eleştiri yapan bütün taharetsizler fanı oluverdi, onlar dinlemesinler abi begenmesinler ,ifrit oluyorum![]()
aaa aynen bide Bergen fanları hortladı , sevmedikleri halde paylaşıyorlar, şu sosyal medya alem yaw, milyonlarca insan toplumdaki umumi cereyana kapılmış gidiyor, kimsenin kendi tercihi yok , çok güzel şarkı yaa diyor, ulan denyo 35 yıllık şarkı zaten binlerce kez duydun daha önce, toplum oraya kanalize olunca mı dikkatini çektiÖyle diyenler müslümün pasif, bergenin falan şarkılarını paylaşır oldular![]()
bıkmadan dinlerimBu akşam bütün meyhaneleri dolaştım İstanbul’un şarkısı #1 dir