Şu Anda Boşta Olan Teknik Direktörler!

Yunus Tanır

Sarı Üye
Mancini giderse sezon sonu bedavaya getirebileceğimiz teknik direktörleri araştırdım.

Benim görüşüm yabancı bi teknik adam gelirse yanına hamza hamzaoğlunun yardımcılığına gelmesini isterim.

Tugayla olacak iş değil teknik ekip komple değişmesi lazım teknik direktöre ne kadar özen gösteriliyorsa yardımcısından tut Kondisyoner, Maç analiz uzmanı, Scout ekibine kadar özen gösterilmesini isterim.

Şu anda değişmemesini istediğim yer kaleci antrenörü taffarel kalabilir.

Mustafa denizliyi yazmıyorum şu anda azerbaycanda teknik direktörlük yapıyor.

Jupp Heynckes'i yazdım teknik direktörlüğü bıraktım diyor ama para her kapıyı acar.Hatta bi kaç takımla görüşüyormuş.

Heynckes'i sil. TD fln degil artik. Rahat birakin adami.

Geriye kalan isimlerin hepsi cöp.

Van Gaal kötü bir TD değil de bize uymaz diye düşünüyorum.ŞENOL GÜNEŞ en iyisi!

Luce hariç Mancini'den iyisini bulmamız zor. Ukrayna'da da işler karışık bırakır mı orayı bilmiyorum ama yine de bir görüşüp teklif götürmekte fayda var. Gerçi Mancini hala hocamızken Lucescu ile görüşmek de saygısızlık olur, karar veremedim şu an ama ben her şeye rağmen Mancini'nin bir sezonu daha hak ettiğini düşünüyorum.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Listedeki en iyi isim Van Gaal, ancak Türkiye gerceklerini unutmamak lazim.

Oyuncular da kuyusunu kazar, medya da. Degisik bir adam.

Atiyorum, pat diye Muslera´yi kesip Eray´i oynatacak cilginlikta bir adam Van Gaal.

Ama bana göre cok basarili bir Teknik Direktör. Jupp Heynckes gelmez, o isi unutalim.

Lucescu gelmiyorsa Senol Günes gelsin. Risk almaya degmez. Sonra tazminatla ugrasiyoruz.

Bedava getirebiliriz ibaresi dikkatimi çekti. Zaten Mourinho'yu ikna etsek bile Chelsea'ye herhangi bir ödeme yapmayacağız ki. Bonservis ücretleri gibi şeyler yok teknik direktörlerde diye biliyorum.

van gaal aman diyeyim tutar sneijderi kadro dışı bırakır..

Birincisi teknik direktörler sihirbaz falan değil,sorun sadece Mancini'de değil.Çok abartıyorsunuz teknik direktör olayını.

İkincisi ise sistem hocası,Ferguson olacak vs. geçin,bize kısa vadede şampiyonluk yaşatacak adam lazım.Kısa vade dediğim de 1 yıl.

Liste ise çoğu arkadaşın dediği gibi bence de çöp.

Listedeki en iyi isim Van Gaal, ancak Türkiye gerceklerini unutmamak lazim.

Oyuncular da kuyusunu kazar, medya da. Degisik bir adam.

Atiyorum, pat diye Muslera´yi kesip Eray´i oynatacak cilginlikta bir adam Van Gaal.

Ama bana göre cok basarili bir Teknik Direktör. Jupp Heynckes gelmez, o isi unutalim.

Lucescu gelmiyorsa Senol Günes gelsin. Risk almaya degmez. Sonra tazminatla ugrasiyoruz.

Sanki sadece bizim ülkede var teknik direktör yollama meselesi.Manchester United,Ferguson'u getirdiğinde zaten dipteydi,o yüzden o kadar sabredildi.Moyes'a bakalım ne kadar dayanabilecekler.Başarısızlığı abartan kovulur bu kadar basit.Arsene Wenger örneği istisna. :D

Düzgün teknik direktör yok pek, seneye kim gelirse gelsin veya Mancini devam etsin ilk 3'e giremeyeceğiz. O derece çorba yaptılar camiayı. Hem yönetim hem teknik ekip bazında.

FIFA'nın ciddi şekilde müdahale etmesi lazım Türk futbolunda ki pisliklere.

MICHAEL LAUDRUP

[attachment=9667:MichaelLaudrup_24__1529223a.jpg]

Ekli dosyalar

• MichaelLaudrup_24__1529223a.webp
    MichaelLaudrup_24__1529223a.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 189
Heynckes gelmez büyük ihtimal. Geri kalanıyla da uğraşacağıma Hamza'yı ya da Murat'ı alır şansımı denerim. Yapılsın diye değil, mukayese olarak söylüyorum..

Bizde basarili olamazlar. Getireceksek Everton'un hocasi Martinez ilk hedef olmali.

Wigan ile yaptiklarinin tesaduf olmadigini kantiladi bu sezon. Guzelim ligi ve takimi birakip bize gelir mi?

Gelirse Seamus Coleman'i da getirsin :D

Mancini candır uğraşmayın adamla. Bu sene başarılı olamadı ama önümüzdeki bir kaç yıl içinde başarılı olacaktır.

Şahsen başarısız olacağını düşünüyordum ve kendisini sevmiyordum ama daha yakından tanıma fırsatı bulunca adamın karakterini sevdim ben. Bence eline imkan versen ve de arkasında olduğunu hissettirsen başarılı olur bu adam.

Bu yazılan isimler arasında Louis Van Gaal açık ara en iyi aday. Jupp Heynckes falan hayal. Adam zirvede bıraktı işte. Tekrar dönmesi çok zor. Van Gaal'a gelecek olursak, her ne kadar antipatik görünse de, gittiği her takımda farkını ortaya koymuş bir teknik adam. Bana göre şu anda Bayern Münih'de onun mirasını yiyor. Gençlere ve altyapıya önem veren, ayrıca da çok disiplinli bir teknik adam.

Bizde basarili olamazlar. Getireceksek Everton'un hocasi Martinez ilk hedef olmali.

Wigan ile yaptiklarinin tesaduf olmadigini kantiladi bu sezon. Guzelim ligi ve takimi birakip bize gelir mi?

Gelirse Seamus Coleman'i da getirsin :D

Rahat 15 milyon tazminat isterler, artı kendisi de gelmez zaten o ayrı :)

Geri
Üst Alt