Şu Anda Boşta Olan Teknik Direktörler!

Jupp Heynckes ilk tercih olmalı bu listeden olmazsa Louis Van Gaal son tercihte Şenol Güneş.

Bu tur TD'leri biraz daha erken kesfetmemiz lazim. Lakin bu sefer de taraftara laf anlatamaz yonetim..

Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum da sen bir ara Preud'homme'u öneriyordun galiba, o adam da fena değil gibi sanki. Düşük bütçeli takımlarla şampiyonlukları falan var, bu sezon da Brugge ile fena gitmiyor.

Dick yok mu ya? :coffee:

Dick Advocaat'ı bile isteyenler vardı buralarda..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

değişmesi gereken hoca değil, zihniyet. hoca değişse ne olacak en geç bir sene sonra onu da yollamaya çalışıcaz.

Sanki sadece bizim ülkede var teknik direktör yollama meselesi.Manchester United,Ferguson'u getirdiğinde zaten dipteydi,o yüzden o kadar sabredildi.Moyes'a bakalım ne kadar dayanabilecekler.Başarısızlığı abartan kovulur bu kadar basit.Arsene Wenger örneği istisna. :D

bu lafın ardından 1 saat geçmeden kovuldu haberleri çıktı :D

Van Gaal cok iyi bir TD ama Türkiye'ye gelmez.

Bize genc ve dynamik biri lazim.

Junior Klopp alsak? Thomas Tuchel!

media.facebook.eeddbab8-69c3-4012-a769-a03c1051a34a.normalized.jpg

Klopp_Tuchel_5x4_Diashow.jpg

Riskli ama tutarsa burda bir efsane olur...Yillardir Mainz ile harika isler yapiyor...

Mancini gitmemeli giderse de yerine Abdullah Avci gelmeli . Adam 2 sene onceden gordu selcuktan yol olmicagini

Türkiye'nin sartlarina en uygun yabanci hoca Lucescu olur. Yerli olarak Senol hoca.

Senol Gunesten otesi yalan.Heykens zaten bitirdi kariyerini.Senol Hoca=Luce her oyuncudan maksimum faydayi almasini bilir ligi taniyor oyunculari taniyor.O stres dolu,garip,futbola elverissiz Trabzonu bile Sampiyon yapti.

Hiçbiri iş yapmaz malesef türk futbolu yapısına uygun bir hoca yok şuan dünyada terim vardı onada kapılar kapandı

Teknik direktör değişikliği ile herşeyin düzeleceğini zanneden saf arkadaşlarımız olabilir, gülün geçin :)

Yabancı futbolcu kontenjanı varken boşa konu açıyorsunuz :)

Heynckes' i boşta kabul ediyorsak Sir Alex Ferguson da boşta. Listeye ekleyelim lütfen :)

1- Lucescu

2- M. Laudrup

Geri
Üst Alt