Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Merhaba arkadaşlar, su arıtma cihazı kullanıp memnun olan varsa tavsiyelere açığım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su makineler için zararlı deniyor, suyun içindeki yararlı mineral vs. de arıtılıyormuş. İyi araştırman gerekebilir
Valla renktaşlar, 1 damacana su 50 TL olmuş. 1 yıl içerisinde parasını çıkartıyor alet. Hazır aldığımız suların da çok farklı olduğunu düşünmüyorum çünkü kaynak suyu değiller.Tamamı dolandırıcılık, yarardan çok zararı var maalesef
Benim listemdeki ürünlerden biriydi renktaş bu. Fiyatı ve ABD menşeili olması sebebiyle.Lifetech var bende, senede 1 filtresini değiştirmek için servis çağırmak gerekiyor, maliyeti de 150-200 tl bir şeydi en son servisin.
Sağlıklı mı sağlıksız mı bilmiyorum ama 3 günde 1 damacana ile uğraşacağıma 5-10 yıl erken ölür arıtma kullanırım daha iyi
Ondan emin degilim üstad ama firmaları her şehirde olmasa da anlaşmalı yerleri oluyor. muhtemelen her ile monteye gelirler, lavaboyu vs. deliyorlar çünkü, işten anlamayanın yapacağı bir şey değil gibiBenim listemdeki ürünlerden biriydi renktaş bu. Fiyatı ve ABD menşeili olması sebebiyle.
Servis gelip kuruyor mu her şehirde, yoksa belirli yerlerde mi sadece o konuda bilgin var mı acaba?
Ona da bakayım abi.Aquagerma kullanıyorum. Çok su kullanılma olayını anlamadım yukarıda yazılan, şebekeye bağlanıyor, musluktan içilebilir halde su geliyor, musriflik nerde ki? Bulunduğum yerde gelen damacana suları beklemekten yesilleniyor ve fabrikada aynı işlemi görüp dolduruyorlar zaten. Kaynak suyu çok az
Ben memnunum Su sertliği vs iyiydi. Çok emin değilim sağlık konusunda kimya mühendisi varsa aramızda membranlari inceleyecek bilememOna da bakayım abi.
50 TL'ye kaynak suyu mu olur zaten.![]()
Adamlar getirmek istemiyorlar ki abi artık. Dün akşam 4'te su istedim, ertesi günü saat 5'te nerdeyse sülalerine söverek zor getirttim. Dedim bu iş böyle olmaz. 2 haftada 10 TL zam koydular bir de damacanaya. Benzine zam geldikçe damacanaya da geliyor.Ben memnunum Su sertliği vs iyiydi. Çok emin değilim sağlık konusunda kimya mühendisi varsa aramızda membranlari inceleyecek bilememama damacanadan hasta olduk