Üye Görüşü Şu Semih Kesilsin Artık Yeter!

Boğaç Bozkurt

Parçalı Üye
Onca zamandır izlerim en son ne zaman böyle yeteneksiz, hiçbir özelliği olmayan bir sözde "stoper" gördüğümü hatırlamıyorum. Bir adamda hiç mi iyi bir özellik olmaz? Çeviklik yok, fizik yok, hava hakimiyeti yok, nerde duracağından haberi bile yok, markaj yok, top kesme yok(arada kestiği topları da rakibe asist yapar) Ujfalusi reyiz o kadar iyi futbolcuydu ki kendi oynuyor üstüne bir de bunun açıklarını kapatıyordu. Selçuk o kadar zaman yerlerde süründü, bir kesik yemedi bunu bari kesin artık! Gökhan Zan gibi adamımız var, Koray var, Semih oynuyor. Akıl alır gibi değil. Derbide oynarsa yine cümbüş var inşallah oynamaz! Hadi Hamza görelim seni!

Yabanci siniri seneye bitiyor. Bu takimdan gitmesini istiyorum. 1 tane vitaminsiz güçsüz bir herif istemiyorum takimda. Gitsin başka yerde yedirsin o golleri.

Son düzenleme:
Her ipini koparan konu açmasın artik yeter!
Not:Arkadaşa katılıyorum..

Gökhan Zan kadar hakkı yenilen topçu hatırlamıyorum son senelerimizde.

I am the one who knocks!

bu oynarsa demba ba bizim defansi delik desik eder.

gökhan zan hazir olsa o oynasin derdim ama nafile.

koray veya emre can oynasinlar bari.

Olcan-Veysel-Melo-Yasin
-------kaleci--------

çok mu saçma oldu :D

hayır yani chedjou gidiyor g.zan zaten oynayamaz semih'in performans yerlerde kim oynayacak :)

Semih'in defansla uzaktan yakindan alakasi yok.

ben ne Semih'den ne Chedjou'dan memnunum ikisi de hantal ve beceriksiz defans anlamında Vidic-Koray ikilisi efsane olur efsane

Biz daha ne yapalım futboldan anlamaya gerek yok sadece 1 maç seyreden kişi semihin ne kadar işe yaramaz bir tip olduğunu zaten anlar ama takımda teknik direktörüm diye geçinip bu adamı oynatanlara ben tahammül edemiyorum bir takımda semih gibi birisini oynatıyorsanız o takıma ihanet ediyorsunuz demektir.

esip gürlüyorsunuz kim oynayacak Balta mı 2 maç sonra Balta'ya söversiniz bende memnun değilim Semih'e de planlama yapılmış sezon başlamış gitmiş... Transfer döneminde gönderilmedikçe kimse A Milli Takımda oynayan stoperi keyfi kesmez... Bu arada nasıl bir mantık sahibi taraftarlarımız varsa Koray efsane olur falan demiş, olur olmaz bilemem ama şu oynamayan genç çocukları olmuş veya kesin olacak gibi gösterip durmayın ya.. Servet ve Gökhan oynarken yeter Semih oynasın diyorduk, Şimdi Semih oynuyor yeter Koray oynasın, 2 sene sonra Yeter Koray oynuyor Şu oynasın diyeceksiniz. Burada yeter Furkan oynasın diye yazanları da gördük Furkan'ın kupadaki durumunu görünce sövüyordu aynı insanlar.

Şu an yapacak bişe yok. Günter'i oynatsak daha beter. Gökhan Zan desen hazır değil. Hakan Balta oynasa Chedjou'nun yanında, belki daha iyi olabilir. Onun dışında el mahkum Semih Kaya'ya.

Geri
Üst Alt