Üye Görüşü Şu Semih Kesilsin Artık Yeter!

Toptan korkuyor , rakipten tırsıyor ,
hala oynasın diyorsunuz yahu ,
adam kaçırma , kademeye girememe , kontrolsüz müdahale , ofsaytı bozma gibi savunmacı sorunları çalışarak çözülebilir yada iyileştirilebilir ama Semih'in nesini düzelteceksiniz , rakipten tırsan ezilen korkan değil gerekirse rakibin bacağını eline verecek adam oynasın çünkü o seni belki birkez yakar ama düzeltilebilir ....

Balta da hata yapabilir ama son 2 maç gayet iyiydi. Semih yürüyemiyor sahada hala bunu göremiyorsunuz. Defansi filan geçtim ben.

Balta tam bir görev adami, hem sacma sapan pas yapmiyor Balta.

esip gürlüyorsunuz kim oynayacak Balta mı 2 maç sonra Balta'ya söversiniz bende memnun değilim Semih'e de planlama yapılmış sezon başlamış gitmiş... Transfer döneminde gönderilmedikçe kimse A Milli Takımda oynayan stoperi keyfi kesmez... Bu arada nasıl bir mantık sahibi taraftarlarımız varsa Koray efsane olur falan demiş, olur olmaz bilemem ama şu oynamayan genç çocukları olmuş veya kesin olacak gibi gösterip durmayın ya.. Servet ve Gökhan oynarken yeter Semih oynasın diyorduk, Şimdi Semih oynuyor yeter Koray oynasın, 2 sene sonra Yeter Koray oynuyor Şu oynasın diyeceksiniz. Burada yeter Furkan oynasın diye yazanları da gördük Furkan'ın kupadaki durumunu görünce sövüyordu aynı insanlar.

Noktasına kadar katılıyorum da Balta stoperde hep iyiydi bence.Sadece oraya katılmadım :D

hazır olun .

Sol bekin kademesine girmediğinden yada adamını kaçırdıgından golleri yedirip sucu onun hatasını kapatmaya çalısmakda olan chedjouda aramaya...

Gerçi biz bu kadar semihe giydirdik ya gider chedjou hata yapar bugun

Bu sene genel anlamda kötü olsa da bugün ilk yarı çok iyiydi.

Taraftar yine bir oyuncuyu hedef secmis... Mancini´nin teknik adamligini sevmem, ama adam bosuna demedi Türkiye´de Semih en iyi Türk oyuncu diye. Takim savunmasi yok, bekler felaket ama suclu bu takimda 3 senedir basari ile forma giyen Semih Kaya. Bu takima Ujifalusi´yi sok bakayim nasil oynuyor...

Demba Semih´e karsi daha bir tane top tutamadi önde... Cünkü defansif olarak Sabri disinda saglam duruyoruz... Telles´in defansif olaRAK en iyi maclarindan biri...

Geri
Üst Alt