- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Birileri sampiyon olmamak icin elinden geleni yaparken digerleri de VAR gücüyle herseyi deniyor degerli mevkidasim.Bu sene şampiyon olmak için her boku yiyecekler gibi. İleride gene şike vakası olur. Bu yılın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birileri sampiyon olmamak icin elinden geleni yaparken digerleri de VAR gücüyle herseyi deniyor degerli mevkidasim.Bu sene şampiyon olmak için her boku yiyecekler gibi. İleride gene şike vakası olur. Bu yılın.
Alanya macinin tekrarlanmasini redettikleri aciklamada bunu aciklamislar...Ben ne bileyim yav Alanya maçı oynanalı kaç hafta oldu adama gayet maç bile vermişler Bjk maçı çok daha olası mantıken iki maçtan dolayı da olabilir gayet yine normal yani
göksel yedi bence bunu
ben olsam ben de yerim usta neydi yav o vara gitmemek için devreyi bitirip koşarak içeri girdi hakemO yedi tabi.
Bu istatistik hakemlikten ihraç edilmesi için yeterli.bizim 13 macimizi yönetmis, 11 galibiyet 2 beraberlik
Fener istatistiği olsa aynisini yazar miydin tarafsiz olun biraz çöp hakemBu istatistik hakemlikten ihraç edilmesi için yeterli.
Mesele hakemi savunmak değil.olaya büyük pencereden bakın.göksel ve alinin federasyonu yönettikleri gerçeği gelecek adına endişe vericiKalkıp bu adami savunan var forumdahakem falan değil