suat kara

forumun aklı selim tek üyesi diyebilirim

majin buu öldükten sonra nasıl uub olarak geri döndüyse, uğur güzel de suat kara olarak geri döndü

uğur güzel'in tam tersi

yorumlarını beğendiğim kaliteli bir arkadaşımız :hat:

Tanımayanlar için kısa bir video > Karı Mevzusu
sevgili doruk,

oncelikle,baslik actiracak kadar degerli bulup sahsimi onurlandirdigin icin tum ictenligimle kalpten tesekkur ediyorum.

*baslik surpriz oldugu gibi - baslikta yer alan *vidyo da 'bir o kadar surpriz ve de eglenceli ~ yuzde tebessum yaratan renkli bir kesit olmus . < zahmete girdigin icin de ayrica tesekkur ediyorum.

Suat abi -> *kalite

sevgili hayri,

< - hissiyatim *karsilikli .
ince dusuncen icin cok tesekkur ederim.

saygi ve selamlarimla

"Bembeyaz bir sayfa gibisin.." sözünün karşılığı resmen.

Postlarını severek takip ediyorum. Hatun anlayışımızın da paralel olması beni ziyadesiyle mesut etti.

sevgili gokhan,

tarafim adina ,degerli ince gorusun den dolayi cok tesekkur ediyorum.
acik soylemek gerekirse -mahcup oluyorum 'her birinizin degerli samimi mesajlari ozelinde.

saygi ve selamlarimla

sevgili onur ,
hissiyatim emin ol karsilikli. cok tesekkur ederim ince dusuncen den dolayi.

saygi ve selamlarimla

Forum için önemli bir isim.Kaliteli yorumları ile değer katıyor,bir kere özeldende konuşmuştuk,sevdiğim bir kişi
merhabalar sevgili mustafa,
ince ve de degerl gorusunden dolayi cok tesekkur ediyorum. kendimce forumumuza nacizane bildiklerim cercevesinde bir seyler katmaya caba gosteriyorum nitelik nicelik dolayli.
-tekrardan kalpten tesekkurler .

saygi ve selamlarimla

forumdaki gereksiz kalabalığın kabalıkları küstürmez umarım. keyifle okuyoruz.
sevgili mert,
degerli yorumun icin kalpten tesekkur ediyorum - cok incesin .

saygi ve selamlarimla

Severek takip ediyorum ama umarım gerçekten Suat Kara'dır. Çünkü yer yer Doruk kokusu alıyorum kendisinden.

sevgili tahir,
oncelikle, tesekkur ederim .
sevgili doruk ile alakamiz yok - kendisinin kimi actigi basliklari keyifle okudugumu da senin nezninde belirtmek isterim.

Kendisini *Doldurt Bosalt programinda konuk olarak duymak isteriz
sevgili kemal,
ince ve de nazik davetin den dolayi cok tesekkur ediyorum.
dinleyici olarak cok keyif aldigim yayinlar idi . diger yandan, samimi soylemek gerekirse, futbol yorumlarini tespitsel ve sunus seklini cok begendim *dinledigim ilk yayinda, +, ses tonun da kulaga hos geliyor. cogu kisi de hemfikirdir sanirim. baslikta bu minvalde bir mesajim olmustu.
# buradan da ,nacizane bir dinleyici olarak, basta sevgili @Keramettin TANRIVERDİ 'e tesekkur ediyorum bu tur bir yeniligi forumumuza kattigindan dolayi . *bu vesile ile senin huzurunda katilim yapan sen ve diger renkdaslara da ayrica tesekkurler. # cabamiz galatasaray. <=> forumumuz, bu dogrultu da , kaliteli ve de layikiyla, her uyenin kendince katkisi ile cok guzel on ayak oluyor -bu essiz, saf ve de karsiliksiz sevgi yolculugunda-. . .

saygi ve selamlarimla

Futbol bilgisi konusuna yorum yapsa 10/10 vereceğim güzel şahsiyet

sevgili murat,
ince yorumundan dolayi cok tesekkur ediyorum. cok incesin. hepinizin yorumu nicelik nitelik bakmaksizin nazarimda degerli . *yorumlarini da keyifle okuyorum.

saygi ve selamlarimla

Suat abiyle tanıştıktan sonra gerek futbol konusunda olsun gerek dizi film konusunda olsun bana yardımları olmuştur ve devam edecek gibi :D * Yazılarını büyük bi keyifle okuduğum birisidir.İyi ki tanışmışız diyorum Suat abiyle..
merhabalar sevgili murat , degerli ,ince ve de ovgu dolu sozlerinden dolayi oldukca mahcup oldum.
nacizane, bir seyler katabiliyorsam - farkli bir bakis penceresi acabildiysem - ne mutlu bana. *hissiyat karslikli.
kalbinin guzelligi kalemine yansiyor kanimca. enerjini cok iyi buluyorum. her daim pozitif ve enerjinle girdigin ortami olumlu anlamda farkli kilacagini hissede biliyorum. tekrardan tesekkurler.

Kaliteli ve 10 numara bir renktaş. Bu adamın bile konusunda boş yapılmış, pes diyorum.

sevgili murat, senle beraber bayagi tesaduf ; ust uste 3 murat renkdasimizin yorumu olunca tekrara girmis olmak istemiyorum - fakat ,vakit ayirip degerli yorumlariniza yanit vermemeye gonlum razi olmadi .
dolayisiyla, degerli ince gorusunden dolayi cok tesekkur ederim. bu hissiyati sizlerden duymak,okumak cok ozel ve de guzel bir duygu. hepiniz varolun sagolun.

saygi ve selamlarimla

sevgili sukru,

degerli yorumun dan dolayi tesekkur ederim.

saygi ve selamlarimla

İyi bir insan kaliteli bir tipoloji, adam gibi adam :hat:

sevgili kagan, tesekkur ederim ince ve de degerli gorusunden dolayi. acikcasi nacizane mahcup oluyorum.
_futbol basliklarinda yorumlarini ilgiyle takip ediyorum.

saygi ve selamlarimla

Kalitenin 1 numaralı adresidir suat üstad.

selamlar sevgili furkan,
degerli ince dusuncen de dolayi cok tesekkur ediyorum.
sizler nazarimda birer degersiniz . *karsilikli.

saygi ve selamlarimla

< nacizane ;;
dizi, film, takim, oyuncu her sey hakkinda bilgi sahibi, futbol yorumlari da doyurucudur <sahsimi doyuruyor;>
,, forumun kaliteli isimlerindendir “
sevgili can,
cok tesekkur ediyorum tarafima yonelik samimi, ince ve de degerli gorusunden,dusuncen den dolayi.
son donem de yorumlarina denk geliyorum ilgi duydugum kimi basliklarda, begeni mi de buradan belirtmek istedim.

saygi ve selamlarimla

Iyi ve güzel kalpli bir insan foruma yorumlarıyla kalite katıyor. Futbol ve filmler konusunda ki yorumlarını keyifle okuyorum.
merhabalar sevgili ferhat,
o senin kalbinin inceligi ve guzelligi .
tekrar olacak fakat -mahcup oluyorum. tarafim adina kalpten cok tesekkur ediyorum degerli gorusun ve de dusuncen den dolayi .

saygi ve selamlarimla

Futbol ve imlâ uzmanı
selamlar sevgili ali,
ince ve de degerli gorusunden dolayi cok tesekkur ediyorum.
nacizane olarak ,senin futbol yorumlarina -kimi basliklar da denk geldigimde- *keyifle okudugumu bilmeni isterim .

saygi ve selamlarimla

Analizlerine, futbol görüşüne hayranım
sevgili aras merhabalar,
cok tesekkur ediyorum degerli ince ve de ovgu dolu gorusunden dolayi.
nacizane , forumda yorumlarini ilgiyle ve begeniyle takip ettigimi belirtmek isterim.

saygi ve selamlarimla

Foruma değer katan her üye baş tacıdır. *Var ol üstat

selamlar sevgili sami,
cok tesekkur ederim degerli ince dusuncen den dolayi. *karsilikli.
forum da futbol bolumunde yorumlarini ilgiyle okuyorum. bir tesekkur de, transfer donemi haber vb gibi mesajlarla gundemi aktif tutma gayretine. sagol~varol .

forumun aklı selim tek üyesi diyebilirim

merhabalar sevgili vasfi ,
degerli yorumundan dolayi kalpten cok tesekkur ediyorum. mahcup ediyosun .
genel anlamda hepiniz degerlisiniz nazarimda. senin mesajlarini forumumuzda ilgi ile takip ediyorum, tarzini begeniyorum. ozellikle,dizi film bolumunun can damari gibisin-foruma katkindan dolayi kendi adima tesekkur ederim.

saygi ve selamlarimla

Konumu Ali Sami Yen..

Daha yorum yapmaya gerek yok sanırım..

Saygılarımla..

sevgili kubat,

degerli ve de nazik yorumunla acikcasi onurlandiriyorsun beni - kalpten cok tesekkur ediyorum sevgili renkdasim.

saygi ve selamlarimla

Otur futbol konuş saatlerce. * Beğeniyoruz üstad.

sevgili kerem merhabalar,
degerli - ince - ovgu dolu dusuncen den dolayi -kalpten cok tesekkur ediyorum.
*hissiyat karsilikli.

saygi ve selamlarimla

iyi ~ kotu , eksi~tatli ; tum gorus yapan degerli renkdaslarimi saygi ve sevgi ile kucakliyorum ~selamliyorum .

bu vesile ile sahsima yonelik - vakit ayirip - kiymetli ve de samimi dusuncelerini goruslerini tarafima yazmis olan ve bu mesajim dan sonra -yazacak olan renkdaslarima da kalpten tesekkurlerimi arz ederim.

Suat abim yine formda.Bugün maç öncesi ustamla konuşurken Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı 1-1 biter demişti.Emre Akbaba'dan gol beklediğini de söylemişti ama çektiği şut direkten döndü kendisini kutlarım..
1675366674545.png

O muhteşem analizlerini özledim. Transfer döneminde ismi geçen futbolcularla ilgili bilgilerini bizimle paylaşıp, fikir sahibi olmamızı sağlayan harika üye! O güzel, okuması keyifli uzun yazılara devam! :hat:

Geri
Üst Alt