suat kara

Üstad.

Yazılarını özledik.

Forumun en naif isimlerinden biri
GS efendileri rütbesi verilecekse Suat Kara'ya verilmelidir şahsi düşüncem

+ Aras Şimşek de aynı şekilde

İki rtaşım da sevdiğim, değerli renktaşlarım. Selamlar ikisine de
Teşekkür ederim, yorumun beni çok mutlu etti:hat:

Suat abinin güzel analizlerini özledik, umarım ilk lig maçıyla birlikte o mesajlardan bir tane daha görürüz

1727334165936.webp

Akülü bisikletim ile sabah bir kaza geçirdim aklıma çok ciddiyim ilk suat abim geldi.

yaptığım taşkınlıklar nedeniyle beni engelledi çünkü bugün eğer tüp arabasının altında kalsaydım kendisinden helallik alma şansım olmayacaktı.

@Aras Şimşek @Can Erden @Vasfi Vural lütfen bu işe aracı olup, özürlerimi değerli ağabeyim suat üstada iletebilir misiniz?

Güncel kadromuzdan bir futbolcu olsaydi

Kaan Ayhan olurdu

Kendisini cok severim

Ekli dosyayı görüntüle 263977

Akülü bisikletim ile sabah bir kaza geçirdim aklıma çok ciddiyim ilk suat abim geldi.

yaptığım taşkınlıklar nedeniyle beni engelledi çünkü bugün eğer tüp arabasının altında kalsaydım kendisinden helallik alma şansım olmayacaktı.

@Aras Şimşek @Can Erden @Vasfi Vural lütfen bu işe aracı olup, özürlerimi değerli ağabeyim suat üstada iletebilir misiniz?
geçmiş olsun - Tüp arabasına scooterla nasıl bir yaklaşman olduda yaşadın şunu. Harbi illet olduğum bir alet çünkü ışıktır, yoldur bilmemnedir dinlemeden kullanılıyor. Ciddi bir şey yoktur umarım maddi zarar haricinde.

Kalemi ve yorumunu değerli bulduğum @Suat Kara üstadımızın sınırını nasıl zorladın bilemedim valla.

Suat üstad, Doruk senden özür dilemekte . kendisini bloklaman içine dert olmuş.

trollüklerini şamata gırgır seviyesini aşmayacak duruma getirirse bu konuyu tatlıya bağlar mıyız ?

(Suat abi kabul et, bu vesileyle forumda bir rahatlasın :D )

Geri
Üst Alt