Suat Kaya: "UEFA Kupası'nı kazandığımız kadro ile şu anki kadro maç yapsa, mevcut kadro kaleye gelemez"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu Suat Kaya:

"Süper Lig'de kalitenin artığını söyleyemem. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar olacaktır. Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu var. Ancak bizim dönemimizde UEFA Kupası'nı kazanan kadroyla kıyaslanıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadrosu ve şu andaki kadrosu maç yapsa, şu anki kadro kaleye gelemez" diye konuştu.

"Torreira'dan daha iyiydim"

Lucas Torreira'yla kıyaslanmasıyla ilgili olarak ise Suat Kaya,

"Lucas Torreira'yı beğeniyorum. Ben, Torreira'nın dört çekerlisiyim. Torreia'dan daha iyiydim. Torreira söylediklerimi duymuş olacak ki artık gol atmaya da başladı. Ben, skorer oyuncuydum. Oynadığım pozisyona göre önemli gol ve asist katkısı sağladım" ifadelerini kullandı.

images

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu Suat Kaya:

"Süper Lig'de kalitenin artığını söyleyemem. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar olacaktır. Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu var. Ancak bizim dönemimizde UEFA Kupası'nı kazanan kadroyla kıyaslanıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadrosu ve şu andaki kadrosu maç yapsa, şu anki kadro kaleye gelemez" diye konuştu.

"Torreira'dan daha iyiydim"

Lucas Torreira'yla kıyaslanmasıyla ilgili olarak ise Suat Kaya,

"Lucas Torreira'yı beğeniyorum. Ben, Torreira'nın dört çekerlisiyim. Torreia'dan daha iyiydim. Torreira söylediklerimi duymuş olacak ki artık gol atmaya da başladı. Ben, skorer oyuncuydum. Oynadığım pozisyona göre önemli gol ve asist katkısı sağladım" ifadelerini kullandı.
Fatih Terime çok benziyor

Okan buruku kırmayıp maça azeri hakem verirlerse gol bile atabilir mevcut kadro

doğru diyor ama torreiradan iyiydim kısmına katılmıyorum

Doğru demiş çünkü o kadronun fizik gücü çok daha iyidi komple koşan basan bir takim vardı ve Hagi vardı tek başına alirdi maci

Abi Osimhen'e şişiririz topu napalım.

doğru söylüyor, o zaman sistemi olan ve bunu sahaya yansıtan bir takım, dinamo gibi çalışan bir orta saha, en önemlisi de o gün şartlarında dünya'nın en iyi teknik direktörlerinden biri vardı takımın başında.

iki takım karşılaşsa şimdiki takım yan pas yapa yapa topu vermezdi eski takıma. 0-0 biterdi maç. o dönemki futbol daha netti, topu alınca atağa çıkmak gibi bir olay vardı. basketbol gibi, şimdi o yok. bir takım 4 atağa çıkarsa bi maçta şükrediyoruz

Doğru söylemis severim böyle özgüvenli oyuncuları.

Tarih yazmıs oyuncular bunlar 2000 kadrosu suan olsa güle oynaya sampiyonlar ligini alirdi

Geri
Üst Alt