Süheyl Batum: "Bundan önceki yönetim projelerin büyük kısmını yapamadı"

Süheyl Batum: "Bundan önceki yönetim projelerin büyük kısmını yapamadı"

Sanki sen yapacan. .......

İşler iyi giderken göreve herkes talip. Erden Timur Dinçer Azaphan ı çıkar yöneticilerden sponsor yok. Ünal Aysal yıllardır basketbola sponsor olacak.

Bu yönetimden önceki yönetim projeleri yapmadıysa bundan önceki seçimde nerdeydin?

Ünal Aysal kadar boş adam yoktur. Önce AIG ile belamızı halletti. Sonra Başkan oldu 2. senesinin ortasında ağzımıza sıçtı. Borcu taktı kaçtı gitti.

Ya bi sövmeyin neyin ne olduğunu bilmiyoruz

Fırat develioğlu geçen seçimi ertelettiğinde ben dahil küfür şov yapıyoduk 1 ay sonra baronnnn,sapllaaaaa,büyük adammmm,reissssss,helallllll falan diye yediden yetmişe herkes yalıyodu adamı

Neyin ne olduğunu bilmiyoruz,dursunun floryayı peşkeş çekeceği mi anlaşıldı da bu işe soyundu bu ekip,yoksa kötü niyetliler de ortalığı karıştırıp başarısızlığı mı istiyolar bunu bilemiyoruz

Bugün hain dediğimiz aslında kahraman,kahraman dediğimiz de aslında hain olabiliyo bi bakalım sürece emin olunca söveriz

arkadakı eleman bu

yeni gsye müstehak

yigit karagozde dursunun listeye girsin o zamn

Olm bazen sana cok sövmek istiyom ya.

Malum forum kurallarina gore kufur etmek yasak. Bu yasağın kapsamını ogrenmek istedim belki bi şansım olur diye.

Ne yazık ki seni de kapsiyormus. Yani sana söversem ceza veriyorlar, inanilir gibi değil.
barıs savasa sövmek x2 cezalandırılır dostum

Olm bazen sana cok sövmek istiyom ya.

Malum forum kurallarina gore kufur etmek yasak. Bu yasağın kapsamını ogrenmek istedim belki bi şansım olur diye.

Ne yazık ki seni de kapsiyormus. Yani sana söversem ceza veriyorlar, inanilir gibi değil.
Ben sana hep sovuyorum foruma yansimiyor hirbo

Neyse bende seni seviyorum

Geri
Üst Alt