Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ve seçilmiş birisi olmadığı için hesap verme yükümlülüğü falanda olmayacak. Dediğim gibi kendi ağzıyla demiş ben kukla başkan olacağım diye. Düşünsene adama oy atacaksın GS'yi yönetsin diye adamın Sportif AŞ'de tüm paranın döndüğü yerde yetkisi olmayacak.Kisaca kulubu Unal Aysal yonetecek bunun aciklamalarina bakarsak.
Bence birsey degismedi, adam net olarak Erden Timur‘un yerine Ünal Aysal‘i düsünüyor.Gecen hafta oyle demisti, bugun boyle diyor. Ne oldu da fikri degisti?
Yeni borc yapmadi. Baslarken kulubun borcu neyse 29 kupa sonra birakirkende ayniydi. Ustelik borclarin %70’ini TL’ye cevirmisti. Adnan Polat tum kombineleri ve stad sponsorluk paralarini pesin alip hic ettigi icin, kendi doneminde kulubu bir dizi borsa manevrasiyla cevirdi. Hatta bu konuda elestrilmisti, hisse sahiplerini zor durumda birakiyo diye.Oyle diyor.
Çıkıp genel kurullarda söyleseydi engel olmaya çalışsaydı bir mücadele ettiğini görseydik iş işten geçtikten sonra çok bir anlamı yok. Dursun'a sallamak istiyorsa 100'lerce farklı konu var zaten.Yeni ogrenmedik. Riva’nin peskes cekildigi burda da yazildi. Yillardir biliniyo. Rahmetli Mustafa Cengiz olmasa Dursun Ozbek Florya’yida hic etmisti. Bugunlerde Dursun Ozbek’in buyuk baskan edasinda ortalarda dolasmasi tamamen Erden Timur ve Turk milletinin klasik balik hafizali olmasi sayesinde.
Güzel senaryo rts bunun filmini cekelimErden Timur Ünal Aysal ile anlaşamaz Ünal aysalda Fatih hocadan daha egolu bir isim erden Timur’un gölgesinde kalmayı kendine yediremez kuyusunu kazar ki zaten erden Timur bırakır direkt bu adam gelirse
Florya'dan çıkılmadığı için Kemerburgaz'da sorun vardı dava falan sürdü o anlaşma iptal oldu. Cengiz anlaşmanın Florya'yı içermesinin yanlışlığından bahsetmişti. Zaten sonra Florya'nın 20 dönümlük kısmını geri alıp Riva anlaşmasını da tekrar imzaladı. Florya imarsızdı geri alırken imarlı alındı bize öyle büyük bir yararı oldu. Bu arada yetki alınırken de Emlak Konut ile yapılacak diye anlatılmıştı diye hatırlıyorum.Yeni ogrenmedik. Riva’nin peskes cekildigi burda da yazildi. Yillardir biliniyo. Rahmetli Mustafa Cengiz olmasa Dursun Ozbek Florya’yida hic etmisti. Bugunlerde Dursun Ozbek’in buyuk baskan edasinda ortalarda dolasmasi tamamen Erden Timur ve Turk milletinin klasik balik hafizali olmasi sayesinde.
Ucan kuşa borc takmisti herifÜnal Aysal borçsuz mu bırakmış başkanlığı ?? Doğru mu bu dediği ??
İlk kez güzel bir şey söyledi diyecektimŞampiyonluk şansı varken bu kadar konuşmasından dolayı bunun seçilmesini istemiyom.Eşref başkan mesela bu tarz işlere girmezdi.
Yine de her zaman şampiyonluk yarışındayken desteklemiştir.Bazı olayları olmasa ve ekibi iyi olsa seçilmesini de isterdim..İlk kez güzel bir şey söyledi diyecektim
Eşref başkan diyor
Eşref nerenin başkanı
Çakalın teki
Eşrefi isterdin?Yine de her zaman şampiyonluk yarışındayken desteklemiştir.Bazı olayları olmasa ve ekibi iyi olsa seçilmesini de isterdim..
Siyasi görüşümü her daim gizlerim.Siyaset konuşmayı da sevmem.Konu Galatasaray'ın şampiyonluk yarışıyken Eşref başkan bu tarz açıklamalar yapmıyo..Eşrefi isterdin?
Akpli misin
Eşrefe 1Siyasi görüşümü her daim gizlerim.Siyaset konuşmayı da sevmem.Konu Galatasaray'ın şampiyonluk yarışıyken Eşref başkan bu tarz açıklamalar yapmıyo..