Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim"

Süheylin 900m doların 300 milyar tl yaptığını sanması talihsiz olmuş

Ülkede hukuk var zannedip her açıklamada hukuk,dava,savcı vs zırvalaması da aşırı boş

Erden için bi öyle bi böyle konuşması da yanlış

Burak sağolsun proje dendiği zaman koşarak uzaklaşır hale geldik ama en azından 1-2 vaat sunmalıydı

Florya için salon için gs yapar diyip duruyor hazırlık mazırlık 0 adamda

Sportif aş için drogba naraları atıyo,drogba ne anlar sportif aşden,transferden falan bi cv bi done yok ortada hasan arat gibi populizm de yapıyo

Süheylci değiliz antidursuncuyuz,seçim bitene kadar mecburen süheyli destekliyoruz

Süheyl kazanır kazanmaz hep beraber taze açılacak yönetim istifa konusunda buluşacağız allahın izniyle

1. Riva iznini vermeyen kulüp kongresi; hesabını niye benden sorduğunu anlayamadım, uygun bulmamışlar demek ki. O Gayrımenkul Fonu kurulmuş olsaydı da meyveleri hemen toplanabilecek bir şey değildi bildiğim kadarıyla. İyi olurdu veya kötü olurdu demek doğru olmaz, detayları sonrasında konuşulacak ve şekillenecekti, proje doğmadan öldüğü için mevzu kapandı gitti.

Yanlış bilinen bir şey; hemen satış yapılsa ve para kasaya girseydi bile içine düşülmüş olan FFP kıskacına hiçbir faydası olmayacaktı. Orada baz alınanın ''Direkt futboldan elde edilen gelirlerle giderler arasındaki denge'' olduğunu biliyorsundur. Hele bazılarının kapıldığı ''Para yağacak, yeni Sneijder-Drogbalar gelecek!'' tarzı hayaller düpedüz cehalet eseriydi yani.

2. Kökten Terimperest ve Aysal düşmanı imişim varsayımından hareket etmişsin galiba; alakası olmadığını, alıntıladığın mesajda fazlasıyla ifade etmişim zaten. Tekrar okumanı rica ederim.

Bu başlıkta başka bir mesajımda, aksi yönde görüşlere cevaben, AİG olayında Ünal Bey' in kulübe çok önemli katkıda bulunduğunu söyledim. Oradan elde ettiği saygınlığın başkan seçilmesinde muhakkak etkisi olmuştur.

Daha seçim öncesinde verdiği harikulade mesajlara pek çokları gibi hayran olmuş, ''İşte GS yi büyük Avrupa kulübü yapacak adam!'' demiştim. Geneli itibariyle desteğimi Terim' i paketlediği zaman dahil olmak üzere sürdürdüğümü de yine mesajımda belirtmişim; daha ne yapmalıydım, tapınmalı mıydım?..

Keşke ipleri tamamen eline aldıktan sonra beklentilerimizi karşılasa ve doğru bir planlama dahilinde gerçekten o diline pelesenk ettiği 'kurumsallaşma' yı sağlayabilseydi. Son dönemde, kurumsallaşma adına işbaşına getirdiği profesyonelleri suçlayan, karşı suçlamalara cevap veremeyen de kendisi oldu. City' de filan astronomik bütçeler kullanmaya alışkın Mancini' yi, yerine getiremeyeceği vaadlerle işbaşına getirdikten itibaren yaptığı her hamle yanlış oldu, toparlamaya çalıştıkça daha da batırdı ve sudan bir bahaneyle -Fatih Altaylı' nın aylar öncesinde bizleri öfkelendiren iddiasını doğrulamak suretiyle- kaçıp gitmek zorunda kaldı.

3. Dursun Özbek savunucusu değilim ki Ünal Aysal-Dursun Özbek dönemlerini kıyaslayıp da hangisinin niye daha iyi olduğunu ispatlamaya yönelik uzun mülahazalar yapmam gereksin. Keşke her bakımdan güven veren başka bir ekip ortaya çıksaydı da meydan bunlara kalmasaydı.

''Vakıf olma'' lafımda gocunulacak bir şey yoktu aslında. Ben bu işlere zamanında gereğinden fazla kafa yorduğum ve senin argümanlarını zayıf bulduğum için öyle demişimdir, belki de çoğu konuda yanılıyorumdur. Herkesten daha iyi bildiğim iddiasında hiç bulunmam, kimin neyi ne kadar bildiğini kim bilebilir?..Yine de kusura bakma...
Benim anlatmak istediğimde bu. Sportif başarı vs elde avuta herşeyin gitmesi. Dursun beye hiç guvenmiyorum, sırf Erden Timur yüzünden destekledik, son dönem o da çekilince desteğin manasız olduğunu anlatmak istiyorum. Dursun beyi başarılı bulmuyorum. Ünal Aysal in yeniden seçildiğinde birşey yapamayacağını eskisi gibi olmayacağını ben de yazdım ama en azından ezilmeyecegimizi, floryanin doğru bir şekilde değerlendirileceğini düşünüyorum. Son kurşun bence Florya, o da 3 30 paraya giderse bizde gideriz

Arkasından su da dökeriz.

1716503653367.webp

Süheylin 900m doların 300 milyar tl yaptığını sanması talihsiz olmuş

Ülkede hukuk var zannedip her açıklamada hukuk,dava,savcı vs zırvalaması da aşırı boş

Erden için bi öyle bi böyle konuşması da yanlış

Burak sağolsun proje dendiği zaman koşarak uzaklaşır hale geldik ama en azından 1-2 vaat sunmalıydı

Florya için salon için gs yapar diyip duruyor hazırlık mazırlık 0 adamda

Sportif aş için drogba naraları atıyo,drogba ne anlar sportif aşden,transferden falan bi cv bi done yok ortada hasan arat gibi populizm de yapıyo

Süheylci değiliz antidursuncuyuz,seçim bitene kadar mecburen süheyli destekliyoruz

Süheyl kazanır kazanmaz hep beraber taze açılacak yönetim istifa konusunda buluşacağız allahın izniyle
sen kımsın ya puhaha

Ben Ünal Aysal'ın bulunduğu tarafı destekliyorum. Temsil kabiliyeti yüksek kişilerin gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ünal Aysal futboldan pek anlayan biri değil anlamsız bir yapı gibi duruyor

Bu adam günde 3 öğün açıklama yapıyor herhalde. 250 yaşındaki ve futbolu değil yönetmeyi bilirim diyen ve ikili ilişkileri ne kadar iyi tartışılır olan Ünal Aysal'ı futbolun başına getirmek kadar abes az şey var herhalde.

Ünal Aysal geldiği gibi 2. hafta Erden Timur ile ego çekişmesi yaşar. Okan Buruk'da çok barınmaz.
Erden Timur'un kurduğu futbolcu-florya ilişkisini Ünal Aysal ku ra maz.

Dursun’un peşkeş planı anlatıldığı gibiyse kendisi 1 yıllığına seçilebilir. Bahsi geçen maddi kayıp 10 şampiyonluğa bedel.

bu arada şöyle bir detay mı var - şimdi sportif aş kadrosu seçimden bağımsız aslında devam ediyor mu ?

teknik olarak Erden Timur bu yönetimle devam etmek istemezse istifa mı etmek durumunda - istifa etmezse yönetim OK ise devam edebiliyor mu ?

çünkü yönetim kadrosunda yok erden timur

Bu adam günde 3 öğün açıklama yapıyor herhalde. 250 yaşındaki ve futbolu değil yönetmeyi bilirim diyen ve ikili ilişkileri ne kadar iyi tartışılır olan Ünal Aysal'ı futbolun başına getirmek kadar abes az şey var herhalde.

Ünal Aysal geldiği gibi 2. hafta Erden Timur ile ego çekişmesi yaşar. Okan Buruk'da çok barınmaz.
Erden Timur'un kurduğu futbolcu-florya ilişkisini Ünal Aysal ku ra maz.
Ben de bunu söyleyecektim. Futboldan anlamam ama futboldan anlayandan anlarım gibi bir laf söylemişti o dönem. Arada Man City maçlarını izleyip futbolunu ilerletmiş demek ki :crushed:

Nereden bakarsan bak yalan dolan işler. Bu yönetimde hazır durumda görünebilen tek adam Rezan Epözdemir. O da futbol anlamında bir şey katamaz, hukuki işlerde anca.

bu arada şöyle bir detay mı var - şimdi sportif aş kadrosu seçimden bağımsız aslında devam ediyor mu ?

teknik olarak Erden Timur bu yönetimle devam etmek istemezse istifa mı etmek durumunda - istifa etmezse yönetim OK ise devam edebiliyor mu ?

çünkü yönetim kadrosunda yok erden timur
Sportif Aş seçimden bağımsız olması lazım. Erden Timur istifa etmezse veya Sportif Aş başkanı tarafından görevden alınmazsa devam eder.

Geri
Üst Alt