Şükrü Ergün: "Drogba'nın yerine çilek gelecek"

furkan_aldemir

26 dakika önce

Bugun 3 senedir fomasini terlettigim Galatasaray ile 2+1 seklinde yeni bi sozlesme imzaladik. 3 sene once Galatasaray'a gelerek kariyerim icin dogru bi adim attigima inandigim gibi bu yeni sozlesmeyi de ayni guven ve inancla imzaladim. Galatasaraydaki kariyerim boyunca hem avrupada hem de ligde cok guzel gunler gecirdim. Kazandigimiz kupalar, basarilar, bunlarin aksine kaybettigimiz mactan sonra hem takim hemde taraftar ile birlikte tekrardan kenetlenmemiz benim icin hem buyuk bi onur hem de guzel bi ani oldu. Takim icindeki arkadaslik, takimdaki staff ile olan uyumumuz ve taraftarin takima olan kalpten bagliligi bu camiayi bende ozel ve farkli kilan en onemli seyler. Bugunle birlikte bu formayi insallah elimden geleni ardima koymadan terletmeye bu camianin basarisi icin savasmaya devam edicem. En basta sakatliksiz belasiz olmak uzere, taraftarimizla birlikte hem basarili sezonalr gecirmeyi hem de bireysel olarak benden kucuk kardeslerime, bu camiaya guzel ve hayirli bi ornek basketbolcu olmayi Allah bana nasip eder... Bu sozlesmenin hem benim hem de Galatasaray icin hayirlara vesile olmasini diliyorum..

Sevmeyelim de kalbimiz mi kurusun..

Şükrü Ergün: "Buna çilek mi dersiniz bilemiyorum ama Drogba'nın yerine mutlaka iyi bir futbolcu gelecek."

Sanki geri adim atmis yine. :rolleyes:

Yine söylüyorum: Umarim Gomis gelmez,aradigmiz Forvet degil.

Javier Hernandez süper olurdu hem Forvet hem Kanat oynanabilecek,tam Manciniye göre bir Forvet...

Sosyal medya da ciddi ciddi Gomis gelecek deniliyor. Gomis iyidr tabi ama ilk tercihim olmaz aslinda. Ulan bedava Menez var iste alin ve forvet oynatin Menez'i.

Ne Torres ne Gomis kalir..

yine 35lik bayat çilek olmasında söyle 3-4 sene keyfini sürelim.

Şükrü Ergün: "Buna çilek mi dersiniz bilemiyorum ama Drogba'nın yerine mutlaka iyi bir futbolcu gelecek."

Sanki geri adim atmis yine. :rolleyes:

Yine söylüyorum: Umarim Gomis gelmez,aradigmiz Forvet degil.

Javier Hernandez süper olurdu hem Forvet hem Kanat oynanabilecek,tam Manciniye göre bir Forvet...

Tamam bunu dediyse Gomis h.o

Başlık biraz aldatıcı değil mi ? "Drogba'nın yerine iyi biri gelecek, çilek mi erik mi bilmem" dememiş mi ?

"Çilek gelecek"ten çok, "iyi birini alacağız" anlamında söylemiştir.

Kötü birini alacağız demeyeceğine göre, Gomis hatta Mevlüt falan da bu kavrama giriyordur onun için.

Şükrü Ergün: Drogba'nın yerine iyi bir oyuncu gelecek. Buna çilek mi dersiniz erik mi bilemem."

Erik Lamela Hayırlı Olsun o vakit :troll:

Oha beyler oha.Cilek üstüne cilek haberleri.Ciddi ciddi Torres'i felan mı getirecekler acaba?:D

140115-news-balotelli.jpg

Bu Cilek Balotelli olabillir.

Geri
Üst Alt