Şükrü Ergün: "Mancini ile devam edeceğiz"

Biz E. Belözoğluna Alexle Dost Tümer'le Arkadaş Dedik F.T Gitmiş Azılı ŞİKE SAVUNUCU Rıdvanla Dost Acunla Kanka Olmuş

BmaKGJSCMAAyHwU.jpg

Bizi delirtmeye devam edersiniz ancak Mancini'yle.

Bizi sampiyonlar ligine gotursun de 3 hafta sonra kovariz nasıl olsa demesini mi beklediniz ciddi ciddi. Boyle kritik bir 3 mac kala son derece dogru bir aciklama yapmis. Kovulacaksa da kovulmayacaksa da şu 3 maç tabiki de yonetim Mancini nin arkasinda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5m tazmınat 3m da sımdıye kadar almıs olsa mancını cl nın yarısını aldı cebıne koydu...cok mantıklı harekettı gercekten.

şükrü manciniyi de al defol şu kulüpten. ne saçma sapan bi yönetim kurulu oluşturdu ünal başkan hiç yakıştıramadım. derhal seçime gidip yönetimi değiştirmeli

fatih terimlede devam ediyolardı.bunlar politika 4 mac varken manciniyi ggonderecez diyemezlerdi ya.

çok güzel olmuş. ben ntv nin- lig tv nin- trtsporun- fanatiğin- fotomaçın kısaca fener medyasının kötülediği hiç bir adamı göndermem. taraftar da anlasın şunu artık. ha ntv-ligtv ha fb tv. galeyana gelmeyin. bu adamlar, kanalların sahipleri yöneticileri, fenerin kongre üyesi

kim glcek mancini gidince. ne kötülük yapmış mancini.

6 da 6 yapan takımı 5. mi yapmış, uefa da 6 yememiş takımı gruptan mı çıkartmamış, diğerleri ara yaparken tokatta istanbulda maç yapıp kupadan mı elenmiş. az insaflı olun. bunlar sırf biz başarısız olalım diye yapancı kuralı koydurttular. 17 klüp birleşti biri itleşti.

hakem hoşuna gitmedi ligden çekiliriz diye tehdit etti. bunları unutmayın

Hepimiz gibi Mancini'nin performansından yönetimde memnun değil.Bu konuşmada şu mesajı veriliyor;kesinlikle tazminat verilip yollanmayacak.

o zaman sizi de dışarı alalım bir zahmet sayın Şükrü bey...

Bu iş bilmez heriflere kalırsak bunlar manciniyle kesin devam edecek.En hayırlısı kupayı kaybedelim ligide 3. bitirelim.Yoksa bu adamlar bitmiş kupayla lig 2.ligili başarı sayıp manciniyle yola devam edecek.Allahım sen bana sabır ver.

Ünal Aysal mancini nin tazminatini cebinden karsilamali dir. Bu gözlüklü de defolsun gitsin.

İlla sövek mi ban mı alalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klasik arkasındayız mesajı gibi.. Amma antipatik tiplerle doldu kulüp şu adamdan hiç haz almıyorum...

Geri
Üst Alt