Şükrü Ergün: “Mancini’nin işine gelmedi”

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
5924010.jpg

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Mancini ile yolların ayrılması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Yaa Şükrü sevemedim seni bir türlü

çok iticisin Şükrü çokk !!!

Söylediğin hiçbir şeyi dinlemedim, hakkında yazılan hiçbir şeyi okumadım. Neden bilmiyorum ama acayip uyuz oluyorum sana Şükrü'cüğüm. Sanmıyorum ama hayatta başarılar.

arayıp tebrık edenler varmıymış yıne acaba.

terbiyesız herif.

gazetelere,tv ve radyolara konusmaktan baska hiç bir işe yaramıyor yönetimde. boş yere koltuk işgal edenlerin başında geliyor.

edit. alıntılar sürecek gibi. beyler bende biliyorum basın sözcusu olduğunu.

aynı görevde Ali Dürüstte bulundu hem basın hem floryayı çok ıyı bı sekılde yonetti.

basın sözcusu demek her gıdenın ardından saçma sapan ergen ergen konusmak mı?

tv ve radyolara bağlanıp bunu yapmaktan baska bır halt yapmıyor.

baskan elıne floryayı verdı parttime takılıp ben yapamam dıyıp ayrıldı.

adam gıbı basına konusamazsın florya da duramazsın ee ne halt yemeye koltuk işgal edıyorsun.

yonetımde tv de endam göstermen radyoda bıllur sesıni dınletmek ıcınmı oradasın

bır halta yaramıyor işte orda burda saçma sapan sallamaktan baska

Tulunla bunu benzini döküp yakacan..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

şu adamı zerre sevmiyorum. çok sevimsiz biri..ünal aysal eski yöneticileri yollayıp yerlerine getirdiği sevimsizler ordusu ile cok yanlıs ettiğini görüyordur heralde..

keza terim'i pat diye yollayıp mancini'yi getirmesi..

yani aziz bile bizi basarısızlıga itecek bu kadar usta hamleler yapamazdı..

Besiktas'in bile 15 milyon euro bütcesi var. Mancini'nin istediginden bile emin olmadigimiz vasat futbolculara milyon eurolar verirken neredeydiniz?

ulan nasıl tiplersiniz siz ya yırtık dondan çıkar gibi gelip ülkenin en büyük spor kulübüne yönetici oluyorsunuz şovuna devam et bakalım 5-6 ay sonra yönetim değişirse esamen okunmaz bi daha

Yav adam tesekkur etmis efendi gibi ariza cikartmadan ayrilmis, ne cikip arkasindan konusuyorsun boyle. Bu kadar agzinin ayari olmayan bir adam en olmadik gorevde.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E görevi zaten o? :) Sadece konuşmak için orada.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükür Ergün, Ünal Aysal'ın talimatıyla Florya'da göreve başladı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, futbol takımının aldığı başarısız sonuçlar sonrası başkan Ünal Aysal'ın verdiği görev doğrultusunda bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüşmelerde bulundu.

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, günün yarısını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirdiğini kaydederek, "Başkanımızın verdiği görev çerçevesinde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tecrübeli bir yönetici olarak zaman zaman bulunarak, oyuncular ve teknik heyetle temasta olacağım. Bugün de bu sebeple günün yarısını tesislerde geçirdim" dedi.

Çalışmalarının ayrıntısı hakkında bilgi vermeyen Ergün, "Oyuncularımızdan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu ile görüşmelerim oldu. Ayrıca Burak ve Selçuk, teknik direktörümüz Mancini ile bir araya geldiler" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, Selçuk ile Burak'ın Mancini'den görüşme talep ettikleri, İtalyan teknik adamla bir araya geldiklerinde de, görevini bırakabileceği yönünde dün yaptığı açıklamayı hatırlatarak, kendisiyle çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ve takım içinde de herhangi bir sorun bulunmadığını aktardıkları öğrenildi.

Öte yandan, iki önemli oyuncusunun kendisine gelerek destek vermesinden dolayı Mancini'nin de duygulandığı bildirildi.

edit. gerçi bana göre değil diyip sadece mikrofon şovda devam etmişti.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükür Ergün

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükür Ergün, Ünal Aysal'ın talimatıyla Florya'da göreve başladı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, futbol takımının aldığı başarısız sonuçlar sonrası başkan Ünal Aysal'ın verdiği görev doğrultusunda bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüşmelerde bulundu.

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, günün yarısını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirdiğini kaydederek, "Başkanımızın verdiği görev çerçevesinde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tecrübeli bir yönetici olarak zaman zaman bulunarak, oyuncular ve teknik heyetle temasta olacağım. Bugün de bu sebeple günün yarısını tesislerde geçirdim" dedi.

Çalışmalarının ayrıntısı hakkında bilgi vermeyen Ergün, "Oyuncularımızdan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu ile görüşmelerim oldu. Ayrıca Burak ve Selçuk, teknik direktörümüz Mancini ile bir araya geldiler" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, Selçuk ile Burak'ın Mancini'den görüşme talep ettikleri, İtalyan teknik adamla bir araya geldiklerinde de, görevini bırakabileceği yönünde dün yaptığı açıklamayı hatırlatarak, kendisiyle çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ve takım içinde de herhangi bir sorun bulunmadığını aktardıkları öğrenildi.

Öte yandan, iki önemli oyuncusunun kendisine gelerek destek vermesinden dolayı Mancini'nin de duygulandığı bildirildi.

edit. gerçi bana göre değil diyip sadece mikrofon şovda devam etmişti.

Ya ben savunduğumdan demiyorum ama görevi o, hem başka da bir şeyden anlamıyor zaten. :)

Geri
Üst Alt