Şükrü Ergün: “Mancini’nin işine gelmedi”

Adam düzgünce ayrılmış gitmiş,Başkan arkasından doğru düzgün konuşmuş bi nevi teşekkür etmiş. Sen ne halt yemeye çıkıyorsunda vır vır ötüyorsun ?

Şu adamı kovdurmak için bişeyler yapsak Twitterda falan

Taraftararca istenmeyen adam olma yolunda Tulun'u geçecek bu..

0C93CE477BD44E85A26973EB8F84ACCE.gif

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükür Ergün

Ya ben savunduğumdan demiyorum ama görevi o, hem başka da bir şeyden anlamıyor zaten. :)

yok yav savunuyorsun demedim. işe yaramazın teki demek istiyorum ne verirsen berbat ediyor aynı görevlerde Ali Dürüst te bulundu. hem florya hem basını çok iyi yönetti. transfer açıklamalrından dolayı bıraz kızsakta net konusmuyor dıye medya ve floryayı ıyı yonetıyordu. ,bu herıf geldı her gıdenın arkasından kötu konusur,saçma sapan triplere girer elıne floryayı verırsın benlık değil der gider.

yahu tum bunlar senlık değilse neden koltuk işgal edıyorsun. yapamıycağını bılıyorsan neden oradasın. anca tv ye radyoya cık. bunu bizim malzemeciler bile yapar heralde.

Mancini istese tazminat alır giderdi.3 olsun 5 olsun 9 olsun.Adam gibi gitmiş daha konuşmanın anlamı yok.Yemek için yurt dışından aşçı getirtiyosan o adam kendi malzemelerini kullanır kendi yemeğini yapar.

İtalyan hoca, "8 ay boyunca görevimi tutku ile yaptım ve Şampiyonlar Ligi'ndeki zaferimiz, Türkiye Kupası ve ligde ikincilik ile devam etti. Galatasaray'daki tecrübemi sonlandırma kararını verdim. Karşılıklı anlaşma ile yolları ayırdık. Görevi kabul ettiğimde, hedefler daha farklıydı. İstanbul ve taraftarlardan ayrıldığım için üzgünüm." dedi.

Her gidenin arkasından konuşması için göreve getirilmiş sanırım kendisi. Ancak Terim için konuştuğunda mest olan arkadaşlar şimdi kendisine kızmasın bir zahmet.

12 milyon euro + Hajrovic + Chedjou + Dany + Eboue = Mevlut + Olcan + Gokhan Tore + Ust duzey Turk vatandasi stoper eder . Bunlar da bizi sampiyon yapmaya yeter .

Ortaya rahatlikla soyle bir kadro cikabilir :

----------------------------------Burak-------------------------------------

Bruma------------------------Sneijer------------------------Tore/ Olcan

------------------------------------------------------------------------------

-----------------------Melo---------------Selcuk-----------------------

-----------------------------------------------------------------------------

Telles----------Semih-----Koray/Yeni Turk Stoper--Veysel/Sabri

------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------Muslera---------------------------------

Ufuk - Koray / Yeni Turk Stoper - Yekta - Hamit - Tore/Olcan - Ontivero - Mevlut gibi iyi alternatifli tas gibi bi kadro cikabilir bence . Muslera gonderilirse Onur Kivrak + yabanci forvet olabilir . 5 yabanci ilk onbirde olacagi icin baska turlu yabanci futbolcu almamiza gerek yok .

Kiskanmayin olum sükrü baskani.Sakin küsme darilma sükrücüm sen bize lazimsin.

Sıra siz ve yönetimde sırf Fatih Terim'i egolarınız yüzünden yeyip sonra onun ismi altında ezilmeyelim diye Mancini'yi getirdiniz..

Adamın sistemini taktiğini hiç araştırmadan..

Galatasaray felsefesine uygun olup olmadığını tartmadan günlük kararlarınız kulübümüzü borç yüküne soktu..

Devre arası alınan 8 oyuncuya yazık değil mi?

Ya yeni gelecek adam hiçbirini istemezse günah değil mi?

Taraftarın parasına..

Geri
Üst Alt