Şükrü Ergün'e F.Bahçe'den Süper Kupa Yanıtı!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
18127.jpg

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün’ün “Fener’i rahat yeneriz” sözüne böyle yanıt verdi: “Bu tarz açıklamaları yanlış buluyorum”

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün’ün 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynayacaklarıSüper Kupa finaline ilişkin açıklamalarına yanıt geldi. Sarı-Lacivertli kulübün asbaşkanı Tahir Perek, Ergün'ün "Maçı rahat kazanırız” şeklindeki ifadelerini abartılı bulduğunu söyledi.

3 büyükler arasında oynanacak derbiler için rahat maç şeklindeki bir kavram kullanılmasının doğru olmadığını ifade eden Perek "Ben, genel olarak bu tarz açıklamaları yanlış buluyorum. Takımınız favori olsa bile abartılı bir ifade" diye konuştu.

"Derbiler her zaman zor geçer"

Karşılaşmanın sonucuna dair olarak kendi şahsi kanaatini de paylaşan Perek "Ben onlar gibi 'rahat olacak' demiyorum. Sadece kazanacağımızı umut ediyorum. Çünkü Türkiye'deki derbi karşılaşmaları her zaman zorlu geçmiştir” yorumunda bulundu.

Bugün

hiç fenerbahçeden gelmiş bir cevap gibi değil

bozulmaya başladılar bunlar

Aferin şükrü,bir fenerli galatasaraylı birinden daha doğru açıklama yapıyorsa SEN İYİ BİRİ DEĞİLSİN! SEN GALATASARAYLI değilsin.

Rahat yeneriz lafı neyin üstüne söylendi onu bilmiyorum ama geçmişten bugüne rahat yeneriz sözünün ters teptiği ortamda bu tarz konuşmalar sadece kendi takımına zarar vermektir

Ula başkanınız " bu sene 3 kupa bizde, 3 sene de üstüste şampiyon olacağız" derken de konuşsaydınız ya...Biz deyince mi ters geliyo.

Ama ben bile düşünün otomatiğe bağlamışım da sanki her zaman ki gibi çok gıcık bir açıklamaymışcasına tepki veriyom.

Kesin bunlar ligden düştü. Yada bu adam kafasının üstüne düştü. Ya da aslında bu adam Fenerli değil.

Geri
Üst Alt