Evren Caglayan
10 Numara!
Araplari sevmiyorum zorlami ozellklede fasli olanlari ırkçılık ise ırkçıyım yapcak birsey yok fenerde alsin fas tunus cezayir kume duserlerırkçılık yapma evren hep aynı şeyi yapıyorsun
Araplari sevmiyorum zorlami ozellklede fasli olanlari ırkçılık ise ırkçıyım yapcak birsey yok fenerde alsin fas tunus cezayir kume duserlerırkçılık yapma evren hep aynı şeyi yapıyorsun
insanlık senden ne kadar uzakmış...Araplari sevmiyorum zorlami ozellklede fasli olanlari ırkçılık ise ırkçıyım yapcak birsey yok fenerde alsin fas tunus cezayir kume duserler![]()
Fasli bir arap istatistigi olani da gorduk olmayani hayal bile edemiyorum harika bir transfer malatyanin fasli bir forveti vardi onuda muric yerine alsinlaristatistikleri bir şeye benzemiyor. nasıl bir oyuncu acaba ?
Herkes herkesi sevecek diye kural yok herkes herkesi sevse kavgasiz gurultusuz savassiz dunya olurdu herkes benim gibi acik acik ifade edecek cesarete sahip degil arab sevmiyom zenci seviyorum kardesiminsanlık senden ne kadar uzakmış...
arap zenci seviyon muHerkes herkesi sevecek diye kural yok herkes herkesi sevse kavgasiz gurultusuz savassiz dunya olurdu herkes benim gibi acik acik ifade edecek cesarete sahip degil arab sevmiyom zenci seviyorum kardesim
Sen yine de zencileri fazla sevme renktaş. Allah korusun.Herkes herkesi sevecek diye kural yok herkes herkesi sevse kavgasiz gurultusuz savassiz dunya olurdu herkes benim gibi acik acik ifade edecek cesarete sahip degil arab sevmiyom zenci seviyorum kardesim
İsin icine arap girdimi kalsin afrikali zenci olsun tastan olsun nijerya gana fildisi tercihimarap zenci seviyon mu
İnsanı insan oldugu icin sevinizİsin icine arap girdimi kalsin afrikali zenci olsun tastan olsun nijerya gana fildisi tercihim
Tamam iste insani arap olmadigi icin seviyorum farkli bir bakis acisiİnsanı insan oldugu icin seviniz
R.Y
kural 20
İsin icine arap girdimi kalsin afrikali zenci olsun tastan olsun nijerya gana fildisi tercihim
Bu konuyuTamam iste insani arap olmadigi icin seviyorum farkli bir bakis acisi
Sa
Yarin gelip 11 de baslasin
Gelmez oKaldırmışlar sana. Hayırlı olsun.
@Can Karabacak ile içmeye gidelim diyorduk.
gelirim de içmem artık napacaksamGelmez o