Ali Koç kısmına baktım sadece, Ali Koç'tan normalde randevu alamayacak adamlar yanyana geliyor, kendisine ayılıyorum, bayılıyorum ile bakış açısını ortaya koymuş orasını anladık.
Diyor ki; bizim oynadığımız maçta bir şaibe varsa bu konuşulsun diyelim ki maç ok, senin takımının aleni penaltısı verilmedi, sen ve kulübün hakkını korumak için ne yaptı? Yapmadı ise niye yapmadı?
Oyuncu alışverişlerimiz de bir anormallik varsa bakılsın, Serdar Dursun devre arası bizden gelse geri verecek miydin keyfi? Levent Mercan'ı gazoz parasına vermiyordun, bugün ne değişti veya niye böyle bir açıklamada dahi bulunmadan süreç hemen bitti? Bunlar anormallik değilse ne?
Ali Koç sözde çok tarafsızmış, örnek; BJK çok yabancısı varmış, mağdur olmasınlar diye FB'nin o kadar yabancısı olmadığı halde kabul etmiş, ne zaman yaşandı bu acaba? Bu adamlar devre arası bile sınır sallıyorum 15'ken ve lig başlamışken aslında 15'ten fazla sözleşmeli yabancıları vardı da noldu sanki?
Bomboş laflar etmiş 3 dakikada kısacası, geri kalan 47 dakikaya gerek yok zihniyeti belli.