# Süleyman Luş

Ali Yavuzla bu çok övülüyor ama ikisinin de hala sıyrılamamış olması büyük bir eksi, geçen sezon 4 ay forvetsizdik Ali, Muğdatın bile önüne geçemedi.

Süleyman için de büyük fırsat var, sol bek en sıkıntılı mevkimiz, bunu değerlendirmesi lazım.

süleyman luş oyun aklı ve olgunluk olarak alt yapının en iyisi (mevkiine göre bakarsak).. Bir sol bekte aradığınız herşey var en çok umutlandığım isim olmasına rağmen bir türlü A takımla şans bulamadı..Acaba diyorum fiziksel olarak mı çok yetersiz geliyor A takıma kendi yaşıtları arasında gayet iyi duruyor aslında .. ,
Bir kere maçını izlemenizi tavsiye ederim Marianoun oyun aklı ve ebouenin deliciğine sahip ..

süleyman luş oyun aklı ve olgunluk olarak alt yapının en iyisi (mevkiine göre bakarsak).. Bir sol bekte aradığınız herşey var en çok umutlandığım isim olmasına rağmen bir türlü A takımla şans bulamadı..Acaba diyorum fiziksel olarak mı çok yetersiz geliyor A takıma kendi yaşıtları arasında gayet iyi duruyor aslında .. ,
Bir kere maçını izlemenizi tavsiye ederim Marianoun oyun aklı ve ebouenin deliciğine sahip ..
İyi orta açıyor ancak dribbling yaparken önü hep açık oluyor bence o seviyede yaptıkları biraz göz boyuyor şu an için.

İç sahada anadolu takımlarına karşı oynasın elin oğlu 16 yaşında psgye kök söktürüyor.

Ne kaybederiz o kadar iyi adam aldık kapatıversinler çocuğun eksiklerini.

İyi orta açıyor ancak dribbling yaparken önü hep açık oluyor bence o seviyede yaptıkları biraz göz boyuyor şu an için.

Mantıklı alt yapılarda alan savunması yetersiz olduğu için önü epey boş kalıyor ligde bu fırsatları zor bulur.. Ama bir şans verilmesini beklerdim bir de o seviyede görmek lazım

Mantıklı alt yapılarda alan savunması yetersiz olduğu için önü epey boş kalıyor ligde bu fırsatları zor bulur.. Ama bir şans verilmesini beklerdim bir de o seviyede görmek lazım
Ben sizin kadar izlemedim ama izlediğim kısa anlarda bunu gördüm, ortalarını çok beğendim ama çünkü bazı oyuncular topu ayağa bile kaldıramıyor mesela Caner sadece iyi orta açıyor diye yıllarca sol bek oynadı, bu yönü önemli.

İşte tempo, hız, güç, denge özellikleri nasıl, buna karar vermek için A takım seviyesinde görmek lazım.

İsmi Souleymane Lus olsaydi simdi bek oynuyordu orta/üst seviye bi takımda 😡😠🤬

Böyle bi iddia var.Şimdi baktım takip etmiyo ama paylaşımı görüp takipten çıkmış olabilir.Bizim resmi hesabı takip etmiyomuş..

Hadi yaşlı beyin ölümü gerçekleşmişleri anladık da küçük yaşta olupta birisi nasıl şike yapan bir kulübün taraftarı olabilir?

Bu altyapida 1 tane Galatasarayli yok mu yaw?

butun hainleri bulup bizim alt yapiya mi yerlestiriyorlar

hic bir kulüp yoktur ki, kendi icimizde bukadar hain yetistirebilsin

Çok da önemli değil ama o taraftarlık altyapıda da oynasan zor çıkar :D ben fener altyapısında senelerce oynasam da galatasaraylı olurdum herhalde

Geri
Üst Alt