# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Kim Kallström ile Muntari nası karşılaştırılıyor anlam veremiyorum. Biri defansif orta saha birisi de merkezi orta saha. Cana giderse iki tip orta sahaya da ihtiyacımız olacak. Ben de sizin gibi Muntari'den daha iyisini isterim.

Muntari çok defansif..

+Hep rakibi bozmaya yönelik oynuyor..

Biz büyük takımız rakibe yükleneceğiz aradığımız adam değil..

illa interden oyuncu alacaksak mcdonald mariga derim muntariden daha iyi bir oyuncu hemde daha genç. ama inter verirmi bilmem :)

canadan çok daha iyi tekniği bence.

ama bu da muntariyi teknik bir oyuncu yapmıyor.

2 si kıyaslanırsa fark var.ki cana statik bir adam.muntari daha hareketli ve enerjik bence

Her ikiside tek hamleli oyuncular. Canayı bu yüzden hic tutmadım, daha asagı versiyonu mu toparlayacak takımı?

Lass Diarra transferinden sonra Juve Mohamed Sissokoyu büyük bir ihtimalle satıs listesine koyucak. Bonservisine 6-7-8 her neyse verip alalım iste. Daha 26 yasında. Yada 30'luk Alou Diarra var. Bordeaux'daki limitini doldurdu. Bordeaux Avrupa kuparlarında da yok, Niang'dan daha rahat getirilir.

Demek muntariyi istemeyenler var şaşırıyorum. Mourinho zamanında kadroda genellikle yer alıyodu. Defansif açıdan çok etkisi olacağı gibi ofansif yönden de katkısı olacaktır. İnterde zaman zaman sol açık oynattığı oluyodu mourinhonun ben kallström den daha iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Piyasası olan bi oyuncu her zaman satabilirsin yaşı da uygun...

Muntari inişte olan bir futbolcu. Galatasaray ne çektiyse bu inişte olanları transfer etmekten çekti. Bize ligde en az 30 maç oynayacak, yükselişte olan veya formunu koruyan futbolcular lazım.(özellikle yabancı seçiminde).

Muntari inişte olan bir futbolcu. Galatasaray ne çektiyse bu inişte olanları transfer etmekten çekti. Bize ligde en az 30 maç oynayacak, yükselişte olan veya formunu koruyan futbolcular lazım.(özellikle yabancı seçiminde).

Appiah'ta ilk geldiği zaman inişteydi.İlk zamanlar neler yaptığını gördük.Fatih Terim bence Selçuk'u oyun kurucu olarak kullanacak onun yanına sürekli pres yapan rakibi oynatmayan daha defansif biraz da top yapabilen bir oyuncu istiyor.O yüzden Kallstorm'e pek sıcak bakmıyor gibi geliyor.Yani Cana da kalsa faydalanırız.Yinede umarım daha iyi alternatifler vardır.

muntari yerine daha genç daha teknik topçulara yönelsek mutlu oluruz.

Appiah'ta ilk geldiği zaman inişteydi.İlk zamanlar neler yaptığını gördük.Fatih Terim bence Selçuk'u oyun kurucu olarak kullanacak onun yanına sürekli pres yapan rakibi oynatmayan daha defansif biraz da top yapabilen bir oyuncu istiyor.O yüzden Kallstorm'e pek sıcak bakmıyor gibi geliyor.Yani Cana da kalsa faydalanırız.Yinede umarım daha iyi alternatifler vardır.

Ya haci 2009'dan beri uyesin sadece 41 postun var. Daha geçen ay uye olup 5bin postu olanlar var :)

Pek begenmem bu adamı bence 3-4m euroluk oyuncu, overvalue sıralamam da başı cekenlerden. Gelmesin, Culio'dan iyi değil.

defansif olarak 10 üzerinden 9 ofansif olarak 10 üzerinden 3 eyuvarlamam bu gadar :D

Takımda ki ''karaelmas'' ve ciğer baoşluğunu doldurmak için alınmalı.

Selçuk-Muntari-Kallström

Harika ötesi olur.Sağa Yekta öne de Arda.

Muntari mi ALLAH korusun.Gana Milli takımında bile oynayamıyor.Dünya Kupasında tek tük maçlarda oynamıştı.Mreak ediyordum bende bu adam niye oynamıyor diye meğer dengesizin tekiymiş.1 dakikada takımı yakma potansiyeline sahip.

Muntari mi ALLAH korusun.Gana Milli takımında bile oynayamıyor.Dünya Kupasında tek tük maçlarda oynamıştı.Mreak ediyordum bende bu adam niye oynamıyor diye meğer dengesizin tekiymiş.1 dakikada takımı yakma potansiyeline sahip.

aynı düşüncedeyim takıma birşey katacagını sanmıyorum hiç. boş koşuyor sadece. Cana yı satıp muntariyi almanın hiçbir anlamı yok.

Selçuk-Muntari-Kallström orta sahası çok dengeli olur bence

Geri
Üst Alt