# Sulley Muntari

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

bence de böyle kariyeri düşüşte adamlar gelmesin.tamam bu yıl sadece yerli takılacagız.avrupada yokuz ama neden en eksik tarafımız olan orta sahaya böyle soru işaretli adamlar düsünülüyor.muntari mi kaldı.yahu tamam bonservisi elinde adamlar almak iyidir güzeldir hoştur ama hiç değil orta saha ve liberoya bonservisle adam alalım.1.adayım toullouse dan capoue.5-6 m euya rahat alınır.hadi o olmadı lilleden obraniak alınsın daha ofansif oynuyor ama muntari gibi ciğerden ibaret bir adam değil.yüzlerce alternatif sayarım fransadan belçikadan hollandadan.hadi hiçbiri olmadı kallström olsun.

Erkan, avatarın başka bir arkadaşla aynı bir anda o sandım. :)

Neyse, Muntari'nin bonservisi elinde değil, onu yazmak istedim. Bir de Baros ve Kewell'ın da kariyeri düşüşteydi.

Muntari'yi çok övüyor gibi gözüküyorum biliyorum ama bence gereğinden fazla yeriliyor.

Kerem inanının kariyerinde uefa kupası var. q7 yide jose istedi kac kere oynadı? Bir tez savunurken tutarlı savunun bari benim babam senin babanı döver yada fener bizi yendi biz uefayı aldık o zaman fenerde uefa sampiyonu mantıgıyla yapmayın su işi gözünüzü seviyim

E kimi istiyorsun Inıestayı mı getirelim sana? uçmayın yahu Muntari iyidir alltarafı Türkiye ligi oynayacaz! görende La Ligada oynuyoruz sanacak!. Kallström filan diyorsanız o iş yattı artık...

E kimi istiyorsun Inıestayı mı getirelim sana? uçmayın yahu Muntari iyidir alltarafı Türkiye ligi oynayacaz! görende La Ligada oynuyoruz sanacak!. Kallström filan diyorsanız o iş yattı artık...

Ne alakası var niye en uc örnekten diger en ucu örnek gösteriyosunki ortası yokmu bunun? Oraya alınıcak adam Kallström ve o tarz oyuncular (lucho vb modric) Eger kallström cok kosmaz diye elestirilirse o zamanda aday olarak sissoko--Gattuso--melo gibi adamlar gösterilebilir. Hem Kosan hem akıllı oyuncularda defour witsell vb stilde oyuncular anlatabiliyomuyum yani liste yaparken böyle olmalı kallström tarzında adam arayıpta olmadı direk ne ondan ne bundan belli olmayan muntariyi ben sindiremem he gelir belki cok iyi oynar orası baska kagıt üstünde ben olumsuzum bu isme

kallstromun yattigi her halinden belli, adam 1 ay once gelecekti ve de gelmeye hazirdi ama f.t. istemedi

Muntarinin koşmaktan ve arada sırada uzaktan şut atmaktan başka özelliği yok.Bir ortasahada olması gereken en kritik özellikler yok adamda.Teknik yok,oyun zekası yok,pas oyunu yok,oyun kurma yok.Yahu bu adam interdeki leş performansı yüzünden milli takımdan bile kesilmişti.Dünya kupasında 70 lerden sonra falan oyuna giriyordu.

Adam Ünal Aysal beyler.Kilit.

Ne alakası var niye en uc örnekten diger en ucu örnek gösteriyosunki ortası yokmu bunun? Oraya alınıcak adam Kallström ve o tarz oyuncular (lucho vb modric) Eger kallström cok kosmaz diye elestirilirse o zamanda aday olarak sissoko--Gattuso--melo gibi adamlar gösterilebilir. Hem Kosan hem akıllı oyuncularda defour witsell vb stilde oyuncular anlatabiliyomuyum yani liste yaparken böyle olmalı kallström tarzında adam arayıpta olmadı direk ne ondan ne bundan belli olmayan muntariyi ben sindiremem he gelir belki cok iyi oynar orası baska kagıt üstünde ben olumsuzum bu isme

Bunun ortası Modricmi ? modric'i Chelsea alamıyor biz nasıl alalım? Kallström tarzı adamlar çok ofansif kaçar bize! Elmander-Reyes-Forlan-Arda'nın arkasında selçuğunda defans yonunun pek iyi olmadıgını düşünürsek diri bir onlibero şart! ve kadro sekillendi artık yeni transferlerin ısıgında... ve ona dayanarak soyluyorumki kallström tipi oyuncular beklemeyin artık cünkü sisteme uymazlar! ama birileri bizi ünal aysal ilan etti olsun ne mutlu bize. Ayrıca ne gattusosu adam yüz yaşında! felipe melo dedigin de muntariden daha kapalı kutu yapma gözünü seveyim.

----------Kaleci-------------

-------Ujfalusi-Servet------

Sabri------------------Hakan

----Selçuk------------------

-----------Kallström--------

Reyes-----------------Arda

------Elmander-Forlan-----

heralde böyle bir kadro istiyosun ama bu kadroyla her maç 2.50 üzeri gol yememiz garanti gibi.

muntarinin gereginden fazla yerildiği doğru katılıyorum.neticede adamın kariyeri ortada.ancak ben anlamıyorum bu bonservissiz adam toplama merakını.niye bazıları sisokko,diarra falan bakarken biz muntariyi tartısıyoruz.hadi elin adamlarının sokaga atılacak parası cok.iyi de cok daha iyi oyuncular var avrupada bu kadar kasmaya gerek yok.antep danny'i juventustan mı aldı.zaten transfermarkt a gir inter kadrosuna bak.koskoca inter kadrosunda adamın üstüne cizik atmıslar.ondan sonra aha bulduk bak muntariyi alalım diye git pazarlık et.ben bunu anlamıyorum.

Bunun ortası Modricmi ? modric'i Chelsea alamıyor biz nasıl alalım? Kallström tarzı adamlar çok ofansif kaçar bize! Elmander-Reyes-Forlan-Arda'nın arkasında selçuğunda defans yonunun pek iyi olmadıgını düşünürsek diri bir onlibero şart ama saydıgın adamlar önlibero değil yani kadro sekillendi artık yeni ransferleirn ısıgında... ve ona dayanarak soyluyorumki kallström tipi oyuncular beklemeyin artık ama birileri bizi ünal aysal ilan etti olsun ne mutlu bize. Ayrıca ne gattusosu adam yüz yaşında! felipe melo dedigin de muntariden daha kapalı kutu yapma gözünü seveyim.

Tarz olarak verdim ismini modricin aklı basında her adam gibi olmıcagını bizde biliyoruz Cok ofansif falan kacmaz trabzonspor oynadıysa o oyunu bizde oynarız 4-2-3-1 i colman selcuk ikilisiyle oynadı trabzon Yani bize ön libero sart degil ortasaha oyuncusu lazım yani kafası calısan pas yapan uzun top atan ara pası atan sut ceken duran top kullanan en azından görev bölgesini kaybetmeyen kosan olsa daha güzel tabide bu özellikleri yaz google ara kallström cıkar karsına zaten adamı satıcaklar neyini düşünüyoruz anlamıyorumki malaga gibi takım toulalanı alıyor anasını satıyım biz hala muntarinin pesindeyiz

Tarz olarak verdim ismini modricin aklı basında her adam gibi olmıcagını bizde biliyoruz Cok ofansif falan kacmaz trabzonspor oynadıysa o oyunu bizde oynarız 4-2-3-1 i colman selcuk ikilisiyle oynadı trabzon Yani bize ön libero sart degil ortasaha oyuncusu lazım yani kafası calısan pas yapan uzun top atan ara pası atan sut ceken duran top kullanan en azından görev bölgesini kaybetmeyen kosan olsa daha güzel tabide bu özellikleri yaz google ara kallström cıkar karsına zaten adamı satıcaklar neyini düşünüyoruz anlamıyorumki malaga gibi takım toulalanı alıyor anasını satıyım biz hala muntarinin pesindeyiz

Malagayı cok zengin bir arap seyhinin satın aldıgını biliyor muydun? Seneye CL'de filan izleriz herhalde M.City gibi... 4-2-3-1 yada 4-3-3 bizi bu halelre getidi zaten :) Skibbe geldi aynı sistem, Rijkkard geldi aynı, hagi aynı anlayın artık burası Türkyie burda 4-4-2 işler.

Malagayı cok zengin bir arap seyhinin satın aldıgını biliyor muydun? Seneye CL'de filan izleriz herhalde M.City gibi... 4-2-3-1 yada 4-3-3 bizi bu halelre getidi zaten :) Skibbe geldi aynı sistem, Rijkkard geldi aynı, hagi aynı anlayın artık burası Türkyie burda 4-4-2 işler.

Biliyorum.

Sen malaganın clye gitceginimi zannediyosun?

4-4-2 yi klasik sekilde hic oynamadık 4-3-3 ünde türevlerinden biridir 4-2-3-1 ve bize uygun sistemidir Skibbe zamanında nasıl futbol oynadıgımızı unutmussun o dengesiz kadro yapısıyla siir gibi top oynuyorduk sakatlık sorunu olmadıgı zaman dengeli bir takım kurupta oynasak bak neler oluyo o zaman otur izle ben terimin 4-2-3-1 oynıcagını düşünüyorum 4-4-2 yide ya baklava seklinde yada 4-3-1-2 seklinde oynatır.

terim kesinlikle cift forvet oynar.her türlü iddiasına varım.4-2-3-1 ya da 4-3-1-2 fark etmez maçına hatta skoruna göre değişecektir ancak kesinlikle cift forvet olacaktır.

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

Bu arkadaşın mevkiisi tam olarak neresidir reisler ? Solak olduğunu biliyorum ancak.

Cana vari bir oyuncu işte..Muslera hayırlı olsun mu diyoruz o zmn :asd:

4-2-3-1 de ikilinin solu olur.

4-4-2 de olmaz:)

4-3-1-2 de üçlünün solu olur dicem ama bence o da olmaz

4-1-3-2 de 1 olur ama yetersiz kalır. 3 lünün solu olur ama yetersiz kalır.

bence bundan başka da olmaz.

Fakat şu da var ki burası Türkiye. Adam tempolu bir oyuncu sayılır. Güçlü ve mücadeleci. Yani Ayhan'ın genç hali var ya, onun mücadele bakımından bir gömlek üstü fakat teknik olarak bence aynı hatta biraz düşüğü.

Orta Sahanın ortası , hem ileri hem geri çalışan bi adam yani b2b.

Orta sahanın ortası için gelecekse bize az gelir. Ben oraya böyle daha efektif, daha creativ bir oyuncu düşünürdüm. Bu adamı B2B olarak düşünürsek yanılırız.

Geri
Üst Alt