# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

Barışla muntari'yi birmi tutuyon :D :D :D Barış'da beyin yok beyin ! Kendimizi gökyüzünde görmeyelim avrupa'da olmayan Galatasaray'a cambiasso fln gelmez ! Muntari gelirse gelir

avrupaya gidince sanki drogba-sneijder geldi:) yabanci youncu zaten avrupadan geliyor,yemis senin avrupani.gruptan cikmak yada cikmamak icnmi gelecek ;:)

Ardağımız o mevki dünyada en çok para verilip transfer dilen oyuncularla dolu sizce şuan ki durumda Cambiasso gibi bir adama o kadar para verebilirmiyiz hadi verdin diyelim adam gelirmi , genç almaya kalksan zaten Avrupalılar hepsi sırada özellikle Fransa'da bu mevkide oynayan oyuncular için...

Muntari okadar kötu oyuncu değil kabul ediyorum ama Kallstormden daha iyi oyuncu alıcağız deyip Muntariyi getirmek saçma , ben o bolgeye daha iyi , daha surekliliği olan bi adamın alınmasından yanayım . Orta saha en önemli bölgelerden biri futbolda oraya 7-9 milyon euro verip sağlam bi futbolcu alınması lazım.

oyuna girip 2 dakika sonra atilan beyin :) muntari

Barıştan bir tane var dünyada :D o kadar değil. Ama Cana'yı tercih ederim. her zaman.

Reyes---Selçuk---Kim----Arda

Forlan---Elmander

geride 3 ağır defans oyuncusu.Bu orta saha da ağır bir orta saha.O yüzden aradığımız adam Muntari tarzında olmalı.Hızlı çevik mücadeleci olmalı.Cana'dan başka şu an takımda yırtıcı mücadeleci bir ön libero yok ve Canada gideceğine göre gelecek adam teknik olmasından ziyade ayakları süper olmasa da iyi olup hızlı mücadeleci olması daha iyi.

muntari interde ne oynamis bir bakin.belki 1 sezon.o kadroda barisda oynasa siritmazdi zaten :)

Reyes---Selçuk---Kim----Arda

Forlan---Elmander

geride 3 ağır defans oyuncusu.Bu orta saha da ağır bir orta saha.O yüzden aradığımız adam Muntari tarzında olmalı.Hızlı çevik mücadeleci olmalı.Cana'dan başka şu an takımda yırtıcı mücadeleci bir ön libero yok ve Canada gideceğine göre gelecek adam teknik olmasından ziyade ayakları süper olmasa da iyi olup hızlı mücadeleci olması daha iyi.

cana muntariden cok daha iyi

Muntari okadar kötu oyuncu değil kabul ediyorum ama Kallstormden daha iyi oyuncu alıcağız deyip Muntariyi getirmek saçma , ben o bolgeye daha iyi , daha surekliliği olan bi adamın alınmasından yanayım . Orta saha en önemli bölgelerden biri futbolda oraya 7-9 milyon euro verip sağlam bi futbolcu alınması lazım.

Muntari olsun demiyorum zaten çok fazla sevmem bu adamı ama realist olmak açıdan söyledim, ama kesinlikle siyahi bir adama ihtiyaç var şahsi fikrim orta saha için alınacak adamın İtalya liginden gelmesini isterim...

antepten murat ceylan muntariden cok daha fazlasini yapar

Muntari, hiç yoktan iyidir ama adamda yaratıcılık sıfır neredeyse. Muntari'ye ver kılıç birde kalkan sal sahaya. İtalya'da deli gibi top kapıyor fakat bizim ülkede topa her müdahalesine hakemler düdük çalacak çok açık bu. Orta saha için biraz daha dikkatli olunmalı adam alınırken. Eğer Fatih hocanın Kallström'den iyi olarak gördüğü adam Muntari ise büyük hatadır.

Muntari'nin Porsmouth dönemlerinde oyun kuruculuk tarzı görevler üstlenmişliği bile var. Yani o kadar da "balta" bir adam değil diye biliyorum.

serkan flood yapmaktan hoşlanıyorsun sanırım?

muntari nin tek yönü top kapmasi.

bizim icin yeterli olabilir belki cunku oyunu selcuk kuracak.

ben yinede selcuk gibi pas yapabilen bir futbolcu isterim selcuk un yanina ama muntari de gelse fazla uzulmem.

Baros(Elmander)-Forlan-Reyes-Arda-Selçuk. +Kallström gelirse tek yönlü bir orta saha-hücum hattı kurmuş oluruz. Bu oyuncuları aynı anda oynatmak istiyorsak Kallsström değil Muntari tipinde bir adam gelmeli. Muntari benim de birinci tercihim olmaz ama Kallström'ü de beklemeyin artık bence.

Barışla muntari'yi birmi tutuyon :D :D :D Barış'da beyin yok beyin ! Kendimizi gökyüzünde görmeyelim avrupa'da olmayan Galatasaray'a cambiasso fln gelmez ! Muntari gelirse gelir

şu avrupa kupasına gitmeme konusuna bu kadar kafayı takan bir başka millet var mıdır merak ediyorum

cambiasso gelmiş 30 yaşına

Şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımın ilk 11 oyuncusu

interle kaç kere italya şampiyonu olmuş ( mesele avrupaysa italya ligi de avrupa)

şimdi bu adam transfer olurken niye avrupa kupasında oynamamızı istesin

burada kendini gösterip sıçrama yapma peşindemi

adamı tanıyan tanır bilen bilir artık

21 yaşında değil bu adam

bize gelip 3 sene oynasa 33 yaşında gideceği yer zaten arjantin ligidir

hani eden hazard olur taarabt olur bu gibi adamlar CL de oynamaya önem verebilir

ama cambiasso gibi adamın umrunda olmaz

drogbanın ve forlanın da umrunda olmaz

katar ligine giden bi oyuncunun takım asya kupasında var mı dediğini duydunuz mu

duymadınız çünkü para için giderler sadece

bize de bu yaştaki adamlar daha iyi para verdiğimiz için gelir sadece

sözüm tüm avrupa kupasına gidemezsek kimse bize gelmezcilere...

Geri
Üst Alt