# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Ben yeterince izledim merak etme. Bes para etmez bu Muntari. Kazma ortasaha kontenjanimizi yabancidan yana kullanmak istiyorsak en isabetli isim.

sanmiyorum yeterince izledigini. bu herif portsmouthtayken orta sahayi domine eden bir bizondu. arsenal maclarinda gormussundur

[video=youtube;bOXDqeosDvg]https://www.youtube.com/watch?v=bOXDqeosDvg&feature=related[/video]

Skor 1-1. Muntari 79 da oyuna girdi.

Dk.80 Muntari foul yaptı. Sarı gördü. Rakip frikik kullandı

Frikikte topu elle kesti penaltı yaptırdı. Kırmızı gördü.

Maçı 3-1 Catania kazandı :D

İstese iki dakikada iki sarıdan kırmızı görüp penaltıya sebep olamaz.

aynen kardeş ben böyle bir dangalak görmedim bir yaser bir bu :)

ornek olarak dedim. chelsea falan da olur

Futbol zekası sınırlı mucadeleci bir arkadaş yani bizim ortasahaya en son gereken cinsten bir adam.

kalström muntariden çok daha iyi bir orta saha hem zeka olarak hem karakter olarak eğer fatih hoca muntari daha iyi diyorsa ciddi bir hata yapıyor

yalan bunlar ya

kim anlatiyor bunlari?

Hayri kimse beğenmiyo bu adamı. Ben video koydum ama aklımda kalan sadece o maçı vardı. Birde fazla topla oynamaz diye biliyorum. emin misin sen iyi futbolcu olduğuna. Yoksa 2-3 sene önce bir iki maçını izleyip aklında öyle mi kaldı. Soruyorum yani. İyi mi harbiden?

Muntari > Cana olur mu yani?

Hayri kimse beğenmiyo bu adamı. Ben video koydum ama aklımda kalan sadece o maçı vardı. Birde fazla topla oynamaz diye biliyorum. emin misin sen iyi futbolcu olduğuna. Yoksa 2-3 sene önce bir iki maçını izleyip aklında öyle mi kaldı. Soruyorum yani. İyi mi harbiden?

Olmaaaz

Kallström'den daha iyi dedikleri adam bu degildi heralde? Önce Baros yerine Klose gelecek deniliyor, simdi de Cana yerine Muntari.. dogru olabilecegine ihtimal vermek istemiyorum iki haberin de.

Cok farkli adamlar. Ama Muntari faydali olur bu ligde.

Fenerde Mehmet Topuz gibi bir hiyar bile faydali oluyor. Muntari de tarz bir adam. Inter ve Serie A'daki performansina bakmak yanlis olur. Bu ligde is yapar. Bana guvenin.

Hayri Cund

Geri
Üst Alt