# Sulley Muntari

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

Ever Banega gelsin valencia'dan...Oyunu okuyabilen orta saha olması açısından..Valenciada da çok fazla ilk 11 başlamadı bu sene satmaya yanaşır dıye dusunuyorum. Hemde 22 yaşında arjantin milli takımında.

alou diarra parise gidiyor.sissoko zor transfer.Bize en uygun ve ucuzu mecburen Muntari

Lorik Cana tam İtalya'lık futbolcu. Orda da kendi gibi bir sürü futbol katili var. Muslera ile takas edebilirsek, hem kontejyanı açarız, hem Muslera gibi bir kaleci almış oluruz. Hem de Cana'dan çok kârlı bir şekilde kurtulmuş oluruz. Yerine de Cambiasso olursa söylemeye gerek yok, süper olur. Ama Muntari olursa da Cana'dan kat kat daha fazla verimli olacağı kesin.

Olumlu-Olumsuz ve Nötr oyların mükemmel dağılımına bakarak diyebilirim ki bu adam gelmeli değil, gelmek zorunda.

Her sene tartışacağımız, forumun yarısının müthişti, yarısının biz başka maçı izledik herhalde diyeceği, yarısının yüreğini koydu, yarısının yetenek yoksunu diyeceği bir adam olmalı takımda. Öteki türlü patlarız sıkıntıdan sezon içi söyleyeyim.

Scott parker

Mark noble

Thomas Hitzlsperger

Bi ker bu 3'lüyü defalarca önerdim zaten West ham küme düştü dadanmak gerek. Fabrice Muamba tam bi terminatördür ama zor biraz. Jean makoun Aston villa'dan. Bu sene sakatlıktan galiba az forma şansı buldu baya. Ama sağlamdır yine de. Dic-kson Etuhu 2 sene önce süperdi ama bu sene çok bilgim yok açıkçası. Bu kadar. Sebastian Larsson var bi de o da salen sağ açık ama orta sahada iş görür.

Şu Hitzlsperger´i alamamak için hiçbir sebep yok,Muntari gibi öküzlerle vakit kaybedelim biz.

kardes alper potuk'un kac macini izledin?

ona bakarsan muntari kendini ingiltere liginde kanitlamis, dünyanin en büüyk külüplerinin birinde oynamis.

simdi alper potuk kim?

yedek kulübesine zor girer bizim takimda. iddia ediyorum onun gibi (hatta daha iyi) tonlarca adam var bizim altyapida firsat verilmesini bekleyen...

Bununda sorulmasi hata. Gir scout forumunu incele, Alper Potuk ne zaman konulmus oraya. Ondan cok daha once izlemeye baslamistim.

Muntari'nin gecmisini pek bilmesemde, gittigi son iki takimin taraftarinin nefret ettigi bir adamdir. Bizde M.Sarp onlarda Muntari, bunun ötesi yok.

Birde yok alt yapida, yok Bank Asya'da bu adamdan tonlarca var mevzulari gercekten sıkmaya basladi.

Iddia ediyorum Yigit Incedemir zenci falan olsaydi Avrupa'ya transfer olur Inter'de veya gittigi diger takimlarda cok daha sevilir ve basarili olurdu.

Muntari bu yahu, izlemesek Vieira sanicaz.

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

inter'liler bayram edecekler nerdeyse muntari gidecek diye.

lakin quaresma'yi da begenmiyorlar..."cöp" diyorlar ikisine de.

kusura bakmasinlar ama q7'nin stilini begenmeyebilirsin ama "cöp" dersen, o kisinin futbol ile yakindan uzaktan alakasi olmadigini anlarim!

muntari cag atlatir bizim orta sahaya! sol ayakli olmasida cok büyük bir avantaj!

kewell'i hatirlayin gelmeden önce...sakatliklar ile bogusuyor, ingilterede oynatilmiyordu.

baros'un avrupa kariyeri bitmisti, bizde yeniden dogdu ve gol krali oldu.

anelka bitti derken fb'den bolton, oradan chelsea'ye transfer oldu.

yani bizim lig cok seylere kadir bir lig. henüz yasi genc. eger tutarsa, yeniden avrupada parlama imkani bulur.

Eger basarili olmassa parasini odiyecekmisin? Senede 4 milyon pound kazanan bir oyuncu. Belki lere birakmayalim isimizi.

hitzlspergermi kaldı beyler 5 sene önce stutgarttamı izlediniz en son alo adam ölmüş ölmüş mezara koyanı yok

Mete bir şey soracağım, bu forumda en çok senin oyuncu analizlerine güvenirim.

Muntari gerçekten anlattığın kadar kötü mü, yoksa transfer haberi beklentilerinin altında kaldığı için inceden bir hayal kırıklığının da mı etkisi var? :)

lass ile niye ilgilenmiyoruzki real 10 milyona kadar indi diyorlardı

reisin fm profili ;) ;)

muntariilkhali.jpg

kallström ve tabiki muntari dışında hücuma katkısıyla modern dmc kavramına zemin hazırlayan guardiola / redondo tarzında başka isimlerde olabilir günümüzden örnek veriyim angelo palombo, jeremy toulalan, mascherano tüm bunların dışında tabiki bayern münihli oleksandrov Tymoshchuk (keşke :D) ancak şuan için hem mevkisi hem ücreti ençok da disipliniyle bence en çok yakışanı kim kallström olur yönetim duy artık bizi

appiah dingilinin bile bu ligte iş yaptığını düşünürseniz muntari ne olur gerisini hayal edin ;)

kallström ve tabiki muntari dışında hücuma katkısıyla modern dmc kavramına zemin hazırlayan guardiola / redondo tarzında başka isimlerde olabilir günümüzden örnek veriyim angelo palombo, jeremy toulalan, mascherano tüm bunların dışında tabiki bayern münihli oleksandrov Tymoshchuk (keşke :D) ancak şuan için hem mevkisi hem ücreti ençok da disipliniyle bence en çok yakışanı kim kallström olur yönetim duy artık bizi

cana kalsin daha iyi! bosuna para harcamamis oluruz.

van gaal onu stoperde oynatiyordu yetenek kisiti oldugu icin. ayrica senin övdügün gibi hücuma da bir katkisi yok.

loric cana :o

görüldüğü üzre cacık olan mental özellikleri dışında hepsi fossss

35073ao.png

Cevap: # Sulley Muntari

Gelirse yılın transferi olur. Forlan, Reyes hikaye. Galatasaraya asıl katkıyı Muntari gibi çalışkan futbolcular verir. Mesela Reyes gelmese bile Arda var. Veya Forlan olmazsa Baros var. Ama Muntarinin alternatifi yok...Muntari hem teknik hem de agresif futbolcu. Cana, Sarp, Barış tarzında değil. Emre belözoğlunun daha dirençlisi.

Yekta.........Selçuk.........Muntari...

......Reyes...............Arda............

................Forlan.......................

Yektanın yerine daha tecrübeli yabancı futbolcu alınırsa zehir gibi orta saha olur. Yekta da ilerde çok iyi futbolcu olacak. Okan Burukun gençlik halini görüyorum Yektada..Dar alanda çok hızlı, dikine oynuyor ve adam geçme özelliği var. Ama biraz pişmesi lazım.

Muntariye burun kıvıranlara da hayret ediyorum. Son yıllarda Munatri gibi futbolcu mu geldi bu takıma....Gelen adamlar hep benzer tipte futbolculardı. Toplu oyunda iyi topsuz oyunda yoklar....Keita, Elano, Kewell, Misimoviç, Lincoln vs vs... Bu futbolcular Galatasaraya ne verdi? Bana göre hiç bir şey...

Yöneticilere Muntariyi alması yönünde baskı yapmalıyız.

Geri
Üst Alt