Sulu Muhabbet

Cevap: Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Kimin konuyu uzattigimi diyosun yani.demin benim u harfime takilan arkadas ne oldu klavyene.orada beni alintilayip uzatma dedi sen neyin davasini yapiyosun.

senin U harfine asıl takan o arkadaşındı

geri dönüp bakarsan

"duz ne" diye bir mesaj yazmıştı sana

ironik :)

Cevap: Su'lu Muhabbet 2

"uzatma" cevabını kimin mesajını alıntılayarak yazdığımı göremeyecek kadar gözün körmü birader. Banane senin öğretmenliğinden.

Bende onu diyorum zekanı göstermek için benimle polemiğe girmene gerek yokta neden kendini ispatlamak için bu kadar çırpınıyorsun. Bak ben ne kadar ince laf sokarım triplerinden çık hoca. Bu nasıl bi eziklik.

Sen sadece en baştan havadan sudan yapılan boş bi muhabbeti çok ciddiye aldın. Şimdi de sırf kendini haklı çıkarmak için çırpınıp duruyorsun.

ince laf sokma triplerinde olan sensin

googleden öğrenmişsin 2 sendrom

yazıp duruyorsun :)

ciddiye alan ben değildim insanlara laf sokmaya çalışan sendin

ama akıl etmeliydim ki konu başlığı "sulu muhabbetler"

fazla bir seviye aramamam gerekirdi :)

Ynt: Su'lu Muhabbet 2

senin U harfine asıl takan o arkadaşındı

geri dönüp bakarsan

"duz ne" diye bir mesaj yazmıştı sana

ironik :)

Sen ne kadar bos konusuyosun ya.kendi yazdigina bi bak sonra gel.buraya yaz.ezildikce ezildin burda herkes birbirine saka yapar.sen ogretmensin ya nasil anlayamadin sakayi.gittikce de batiyosun.

Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Birader hadi cik aramizdan.seviye aramak icin ugrasma hadi sen seviyenin oldugu yere git.he sen haklisin he pasam he

Bu başlığın amacı bu zaten. Havadan sudan geyik muhabbeti. Senin geleceğini bilseydik profesörler hocalar bilim adamları giremez derdik.

Cevap: Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Sen ne kadar bos konusuyosun ya.kendi yazdigina bi bak sonra gel.buraya yaz.ezildikce ezildin burda herkes birbirine saka yapar.sen ogretmensin ya nasil anlayamadin sakayi.gittikce de batiyosun.

şimdide ezildin felan mı diyorsun

demek ki laf sokmaya çalışan ben değil sizmişsiniz güzel oldu bu :)

Cevap: Su'lu Muhabbet 2

Lisede kizlar kavga etsin diye gaza getiren erkeklere donmussunuz, herkes gaz veriyor :D

Geri
Üst Alt