Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
çocukluğunda topitopla kandırmışlar.
İnşaata topu mu kaçmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çocukluğunda topitopla kandırmışlar.
Kimlik sorunu yaşıyor, şu an arayışta![]()
İnşaata topu mu kaçmış
Biraz önce de bu yaşta patlattılar beni diye yazmış
olm sen varya sen ne admasın ya Buraya ilk defa geliyorum konu goygoy muhabbetiyse sık sık kavga çıkıyorsa kalıcam yoksa nöbete geri dönücem özellikle kavga önemli bir detay benim için en kötü nöbete gider Amrabat topçu eğil der kafadan 20 dakka kavga ederim evet beyler şartlarımı karşılıyor mu bu konu ?
:ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Buraya ilk defa geliyorum konu goygoy muhabbetiyse sık sık kavga çıkıyorsa kalıcam yoksa nöbete geri dönücem özellikle kavga önemli bir detay benim için en kötü nöbete gider Amrabat topçu eğil der kafadan 20 dakka kavga ederim evet beyler şartlarımı karşılıyor mu bu konu ?
Buraya ilk defa geliyorum konu goygoy muhabbetiyse sık sık kavga çıkıyorsa kalıcam yoksa nöbete geri dönücem özellikle kavga önemli bir detay benim için en kötü nöbete gider Amrabat topçu eğil der kafadan 20 dakka kavga ederim evet beyler şartlarımı karşılıyor mu bu konu ?
Amrabata gerek yok biz sudan kavga edebiliyoruz
olm sen varya sen ne admasın ya
![]()
Abi sen nöbete dön gözünü seveyim.Bu nedir yaaa
Hemen cik seviye meviye kalmaz Kaan. Ben bir kez ugradim, 1 hafta kendime gelemedim.

Hemen cik seviye meviye kalmaz Kaan. Ben bir kez ugradim, 1 hafta kendime gelemedim.
Seviyesiz bir ihtiyar iste nolucak.
Yok cevap vereceksin kusecek yine.
O kadar mı kötü lan![]()
Mahir in topitop fantezisi mi varmış