Sulu Muhabbet

Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Abi Mahir sürekli burada da Kamil yok. Geçen gün bi baktım Mahir rahatsızı sabahın 6 sında forumda mesaj atıyor.

Saka maka adam hakkaten 2-3 kisi var saniyor konuda.kendiyle mesajlastikca tuhaflasti adam.arkadas oldular ya la kendileriyle

Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Olm düğün hazırlığı evleniyorum demek zaten, ne yapacan düğünden sonra başka diyarlaramı gidecen? :D

Arkadas sen sinava hazirlanirsin sonra sinava girersin di mi bende dugune hazirlik yapiyorum yer tarih ev altin takacaklar listesi.yarimdan asagi takmaz dedigim adam gibi adamlar listesi falan

Cevap: Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Arkadas sen sinava hazirlanirsin sonra sinava girersin di mi bende dugune hazirlik yapiyorum yer tarih ev altin takacaklar listesi.yarimdan asagi takmaz dedigim adam gibi adamlar listesi falan

olum tünelin sonu gözükmüyor ben diyim, daha aday yok ama ben senden önce evlenirim;)

Cevap: Ynt: Su'lu Muhabbet 2

Sınava hazırlanacağım dersin sonucunda sınava girersin.Sen de evlenecen...onu bunu boşver de takacaklar listesi ne lan :asd:

Geri
Üst Alt