Sulu Muhabbet

sana göre tuhaf,

bana göre de senin başta ki tutumun tuhaf.

peki ya sen iyimisin ? herhangi bir sendrom içerisinde değilsin umarım ?

belkide ben sendromlardayımdır, kahrolası şu gençlik fantazisini atamadım.

Offf. Hocam umarım tekrar muhattap olmayız.

Ben kaçtım beyler iyi geceler.

Cevap: Ynt: Su'lu Muhabbet 2

bak orayı bold'ladım.sen öğretmensin.önce yazmayı öğren.doğrusunu öğren gel.bak bilgisayar klavyesine geçim ü ve ı yazabilliyoum.ama sen hala o kelimeyi yazamıyorsun.ve sen öğretmensin.yazık.

senin duz mantiğine göre

muhatap yerine muhattap yazmada ısrar ettiğim için

beni öğretmen yapmamaları lazım değil mi :)

ayrıca bold'ladığın için teşekkürler, Türkçemize çok güzel bir kelime daha kattın "boldladın" :o

senin duz mantiğine göre

muhatap yerine muhattap yazmada ısrar ettiğim için

beni öğretmen yapmamaları lazım değil mi :)

ayrıca bold'ladığın için teşekkürler, Türkçemize çok güzel bir kelime daha kattın "boldladın" :o

arkadaşım telefonla yazdığımı bile bile aynı şeyi niye tekrarlıyorsun.sen öğretmensin ama muhatap yazmayı bilmiyorsun.bu memleket böyle öğretmen yetiştirmiyor bence.sende sıkıntı olmuş.muhatap tamam mı öğretmenim.muhatap.düz mantık bak bilgisayara geçtim yazabiliyorum ama sen hala muhatap yazamıyorsun ve sen öğretmensin.malesef öğretmensin.bari çocuklara düzgün öğret.muhatap.düz mantık.

Cevap: Su'lu Muhabbet 2

Vay burdan iyi yorum sayısı artar hayırlı olsun güzel muambet

arkadaşım telefonla yazdığımı bile bile aynı şeyi niye tekrarlıyorsun.sen öğretmensin ama muhatap yazmayı bilmiyorsun.bu memleket böyle öğretmen yetiştirmiyor bence.sende sıkıntı olmuş.muhatp tamam mı öğretmenim.muhatap.düz mantık bak bilgisayara geçtim yazabiliyorum ama sen hala muhatap yazamıyorsun ve sen öğretmensin.malesef öğretmensin.bari çocuklara düzgün öğret.muhatap.düz mantık.

sen önce Türkçe kelimeler kullanmayı öğren, boldladım yerine kalın yada koyu olarak belirttim demen gerekir ki burda bana tavsiyelerde bulun.

ayrıca Gazi mezunuyum eğitiminde bir sıkıntı görüyor olabilirsin, emin ol yeni nesil öğretmenler gayet donanımlı geliyor :)

ayrıca bir öğretmen muhatap yerine muhattap yazabilir, buda onun kariyerinden birşeyler eksiltmez,

ayrıca senin mesleğin ne ?

şimdi de çok fazla ayrıca kullandım diye eleştiri alabilirim :)

sen önce Türkçe kelimeler kullanmayı öğren, boldladım yerine kalın yada koyu olarak belirttim demen gerekir ki burda bana tavsiyelerde bulun.

ayrıca Gazi mezunuyum eğitiminde bir sıkıntı görüyor olabilirsin, emin ol yeni nesil öğretmenler gayet donanımlı geliyor :)

ayrıca bir öğretmen muhatap yerine muhattap yazabilir, buda onun kariyerinden birşeyler eksiltmez,

ayrıca senin mesleğin ne ?

ben telefonda düz mantık yazamadım ağzın açıldı.sana söyleyince tavrın niye değişti.birde kalın harflerle yazılan yerde ne demek istedin sayın öğretmen.muhatap-düz mantık

off şimdi ben bişey anlatmaya çalıştım ya bu anlamaz neyse sen cevap ver.biz seni keyifle izliyoruz.hadi selametle.

samet Allah aşkına cevap verme.sen haklısın hepimiz haksızız.valla bak.

Bu başlık altında böyle bir mecburiyetim yok. Sen daha seviyeli muhabbetler arıyorsan git orada Kültür, sanat başlıkları var.

mecburiyetin yok evet

benimde senden laf yemeye niyetim yok

ben sonuna kadar seviyeli bir şekilde tartışmaya varım

ayrıca senden kültür,sanat katagorileri hakkında fikrini sorarsam o zaman tavsiyede bulunursun.​

:kupa:tamam sen kazandın.biz bilmiyoruz bişey.

Geri
Üst Alt