Sumudica: "Fenerbahçe'nin parasına ihtiyacımız yok!"

Şaşıran futbolu bıraksın. Avrupa'nın köy takımlarından küsküyü yiyen Fener geliyor, önüne gelene 5-10 gol atıyor.

Bütün takımlar Fener'e yatıyor. 5-6 takım dışında alayını satın almışlar.

Hakemler onlardan yana. Bu sene Galatasaray şampiyon olursa eğer, lige ambargo koyar.

Bu açıklamalardan sonra kovulur

Şu son sözü yargıya taşınmalı. Para teklifi sözkonusu mu olmuş açıklansın. Diğer takımların bize karşı cansiperane oyunuyla fenere karşı yumuşak oyunu arasındaki farkı açıklayabilecek bir durum bu.

Aslında keşke daha ileride oynasaydı bunlar anteple sumudica devre arası transferleriyle kadroyu iyilestirdiginde puan alma olasılıgı daha çok olurdu.

Arka bahçelerine karşı oynasınlar son maçları daha iyi. Düşme hattındayken satsınlar bakalım maçı.

Yazıklar olsun böyle lige ya. Utanıyorum böyle bir rakiple mücadele ettiğimiz için. Etimle kemiğimle iğreniyorum şu camiadan.

Matchfixing club fenerbahçe

Şikeci fenerbahçe

20240114_201120.jpg

adama neden stada bu kadar fb taraftarı alındı diye sorulmuş

O da bunun üzerine fb'nin parasına ihtiyacımız yok demiş

Olay buymuş yani

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adama neden stada bu kadar fb taraftarı alındı diye sorulmuş

O da bunun üzerine fb'nin parasına ihtiyacımız yok demiş

Olay buymuş yani

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı bir neden sonuç ilişkisi değil ki bu. Fb taraftar alınmasaydı söylenebilirdi.

Oha, fb'nin parasına ihtiyacı yok açıklamasını hangi sorunun cevabı olarak verdi merak ettim ama bu açıklama eğer çeviri hatası falan değilse, direkt olarak soruşturma gerektiren bir durumu işaret ediyor. Bu konunun üzerine gidilmesi lazım, basit bir cümle gibi geçiştirilmemeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu para donse bile dost kluplerle yani baskanlari fenerli ve ali kocla is yapanlarda doner

Kasimpasa Rize basaksehir gibi
Digerlerine sikar biri cikar birsey gosterir kaydeder al basina belayi zaten ligte 5 6 takim var bunlara yatmayacak

Alanya sergenden dolayi Antalya
Trabzon Besiktas Birde Antep eklendi listeye gerisinin alayi Ali kocla is tutan tipler

Dursun Özbek şu şekilde bomba sallamadikca bi tarafları kalkacak bu sarı civcivlerin. Ulan yıllardır hep biz alttan alan taraf oluyoruz haklıyken saçmalığa bak Fenerbahçe kim ulan ne faydası olmuş türk futboluna neyden korkuyoruz lan ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Basin toplantısı falan denildi bende bişey yapacaz sandım ULAN ARKADAŞ AÇACAKSIN VİDEOLARI ÇATIR ÇATIR GÖSTERECEKSİN TEK TEK. Sonra da sert bir açıklama yapacaksın. Neyse yaa doluyum artık sıkıldım bu durumdan.

bonucci nasıl girebiliyor oyuna yav. Kimi fesih ettilerde yerine lisans verildi

Geri
Üst Alt