Sumudica, Gaziantep'e 36 Yaşında Kaleci ve 37 Yaşında Sol Bek Getirdi

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
F5liTQyWQAA91QE

F5ljcbxWUAAwJMA

Gaziantep FK, Sumudica'nın isteğiyle Sparta Prag'dan ayrılan 36 yaşındaki Rumen kaleci Florin Nita ve eski oyuncusu olan 37 yaşındaki Breziyalı sol bek Junior Morais ile anlaştı!

Galatasaray'dan kiralanan Batuhan Ahmet Şen yedek kaleci olacak.

Batuhan zaten istememisti gitmek. Her ne kadar kaleciligini begenmesem de üzüldüm çocuğa.

Batuhan yedek kalacaksa kulubumuzde yedek kalsin.

bu şovmen lavuğu da hiç sevmiyorum. daha maça çıkmadan ekibimize zarar vermeye başlamış
Birde ben duzeldim demiyor mu?Antep yaptıklarını nasıl unuttu anlam veremiyorum.Memlekrtte t.direktormu kalmadı.3 maç sonra göreceğiz.

Güvenilir türk ligine geri çağırmasız adam kiralarsan böyle ortada kalır çocuk. Transfer sezonu bitmeden hoca değiştiren bir zihniyete de ne dense boş.

antepi gelmişken söğüşleyim demiş

Geri cagirip baska yere yollayalim. Yavsaklar herifi yuhlamisti.

Gaziantep doğru olanı yapmış batuhanla bu sezonu bitirmeleri zordu

Bir alt lige kiraya verilmesi gerekirdi

Bütçe yok free oyuncu kalmadı, adam da futbolu bırakanları toplamış.
Gaziantep'in kadrosu da çok zayıf.

Batuhan zaten istememisti gitmek. Her ne kadar kaleciligini begenmesem de üzüldüm çocuğa.
Üzülme.niye uzuluyorsunki , deliler gibi çalışıp 37 yasindaki kalecinin önüne geçsin bir zahmet.37 yaşındaki kaleci 1 maçta 3 gol yerse zaten otomatikman Sumudicada bizim Batuhana mecbur kalır.Batuhanin çalışıp ter akitmasida bize yarar.Batuhan nereye giderse gitsin rekabet sorunu yaşıyacak öyle degilmi?

Şu aşamada bizde oynaması imkansız zaten.

bu devirde hala bizden yerli kaleci almak inanılmaz bi olay.

Geri
Üst Alt