Sumudica: "Son 15 dakika her şeyi feda ettim, futbolda bazen risk almalısınız"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
DNaMWH4WsAAd7WX.jpg:large

Sumudica: "İyi bir sonuç aldık. İlk 10 haftadaki en iyi maçlardan biri oldu bugün."

Sumudica: "Son 15 dakika her şeyi feda ettim, 3 forvete döndüm. Hatta kaleciyi bile ileri yolladım. Futbolda bazen risk almalısınız."

Sumudica: "Takımımı tebrik ediyorum. 3-1'de vazgeçmediler. Statta taraftar baskısı da vardı ama geri dönüşü yaptık."

Sumudica: "Stoperimiz Kana Biyik'a sen de ileri çık dedim."

Sumudica: "Stat doluydu, taraftarların baskısı vardı. Futbolcularım nasıl geri gelineceğini gösterdiler"

Sumudica: "5 sene önce Vaslui ile gelmiştim buraya, 1-1 berabere kalmıştık. Şans gülmüyor demek ki bana, şimdi de 3-3 oldu, yine kazanamadım"

Sumudica: Gol sevincinde pantolonum yırtıldı.

Sumudica: Fenerbahçe'nin stadında 3-3 berabere kaldığımızda üzülmemi bekliyordunuz?

Son düzenleme:
Evet Bay Tudor.Sen altına sıçarken elin adamı neler yapıyor.Sen Gomis'i çıkar da Eren'i sok olur mu.Beyin yoksunu herif

Takimimiza davet edilmesi gerekilen T.D.

eyvah. bizim taraftar simdi tudoru paketleyip bunu getirmek icin kampanya baslatacak.

Sumudica: "Gol sevincinde pantolonum yırtıldı."

Helal be.. :005: :D

Yarın gelsin başlasın.

Bu da balkankarın Yılmaz Vural'ı

P9 Gscimbom Mobile

Reyizi Gerets'e benzetiyorum.

Ahahahh şurada acayip billur geçmiyor mu yaw? :asd22:

Sumudica: "5 sene önce Vaslui ile gelmiştim buraya, 1-1 berabere kalmıştık. Şans gülmüyor demek ki bana, şimdi de 3-3 oldu, yine kazanamadım"

Tudorun yerine yarın gel başla gerçek imparator.

Geri
Üst Alt