Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.570
- 6.718
- 2.323
Şaka maka gerçekten soruyorum bu kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni sağ bekimizŞaka maka gerçekten soruyorum bu kim
Ne yapacakmışız bunu ? Jelert ile aynı anda sahaya sokup 1 sağ bek mi yapacağız ?yeni sağ bekimiz
jelertten iyiymiş. koridor hakimiyeti varmış(ne demek zerre fikrim yok) fiziksel olarak güçlüymüşNe yapacakmışız bunu ? Jelert ile aynı anda sahaya sokup 1 sağ bek mi yapacağız ?
Kesinmiş mi bunun gelmesi ? İlk defa duydum kim çıkardı bunujelertten iyiymiş. koridor hakimiyeti varmış(ne demek zerre fikrim yok) fiziksel olarak güçlüymüş
Emre UtkucanKesinmiş mi bunun gelmesi ? İlk defa duydum kim çıkardı bunu
%90 annesi çıkarmıştır üstadKesinmiş mi bunun gelmesi ? İlk defa duydum kim çıkardı bunu
Birader bu espirin boşa gitmesin uçağın arkasına asıp tüm Türkiye'de gezdirelim ki herkes görsün sadece burada tıkalı kalmasın.%90 annesi çıkarmıştır üstad
Haklı.
- Galatasaray ile adın anılıyor, böyle yazıldığında nasıl hissettiriyor?
Hampus Skoglund: "Büyük takımların ilgilenmesi oldukça etkileyici. Ancak, herkesin bunu bilmesini istemezsiniz, çünkü bir dedikodu konusu oluyor. En çok da iyi bir şey yaptığınızı bilmek güzel."
Sunucu: "Orada çok fanatizm var futbol oynamak için iyi bir ülke değil." (Bajenpodden)
Ailesi zenginmiş bunun paraya çok ihtiyacı yok. Gelmez bence bu yüzden.şimdi max 200 bin euro alan herif min 1 milyon euro alacak
sokayım fanatizmine der muht