Süper Kupa 11'imiz Belli Oldu!

Muslera yerine ödül olarak Ismail, Feghouli yerine ise yine ödül olarak Yunus olmaliydi.
Alti üstü sezon öncesi bir kupa ve oynadigimiz rakip direk rakibimiz bile degil.
Kaybetsek bile fazla bir önemi yok.

Kupa isterem.

İşin ucunda kupa varsa hocamız riske girmez yunus, onyekuruda sağlam hamle oyuncuları olarak beklesinler.

Muslera yerine ödül olarak Ismail, Feghouli yerine ise yine ödül olarak Yunus olmaliydi.
Alti üstü sezon öncesi bir kupa ve oynadigimiz rakip direk rakibimiz bile degil.
Kaybetsek bile fazla bir önemi yok.
Bir Galatasarayliya yakisirdiramadigim bir yorum. Kupa kupadir. Kazanmak icin oynuyoruz.

Tamam eyvallah kupa ile baslamak iyidir tabii ama yani rakip Akhisar.
Onlar kupayi kazansa üzülmem fazla yani.
Bu iki oyuncu bence bu macta oynama ödülünü hak ettiler, kupadan daha önemli benim görüsüme göre.
Hatta Yunus icin fikrim sadece bu mac degil, Feghouli yerine oynamayi genel olarak hak etti.

Bir Galatasarayliya yakisirdiramadigim bir yorum. Kupa kupadir. Kazanmak icin oynuyoruz.
Dogru kaybedelim demedim zaten ama rakip Akhisar olunca kaybetsen bile üzüntüsü o kadar büyük olmaz.
Bu iki oyuncunun bu maci ödül olarak oynamalari bence bu kupadan daha önemli.
Yunus icin daha da ileri gidiyorum, su an ben olsam Feghouliye forma yüzü göstermem oynatirim Yunusu ilk 11.

Dogru kaybedelim demedim zaten ama rakip Akhisar olunca kaybetsen bile üzüntüsü o kadar büyük olmaz.
Bu iki oyuncunun bu maci ödül olarak oynamalari bence bu kupadan daha önemli.
Yunus icin daha da ileri gidiyorum, su an ben olsam Feghouliye forma yüzü göstermem oynatirim Yunusu ilk 11.
Kalecilik onemli ama Yunusu bende isterdim ki zaten Yunusun yuzunden mac kayipedermiydik? Hayir.
Bakalim araplar sac birakacak mi bizde

Belhanda-Feghouli den biri maça çok kötü başlarsa eğer, daha ilk yarı bitmeden Yunus' u oyuna alsın isterim (Belhanda çıkarsa Feg ortaya geçer), ki bu formanın tapusuna sahip olmadıklarını anlasınlar...

Iyi ya basin toplantisina Selcuk cikinca bu gereksiz oynar diye biraz panik yapmistim.

Kral kapakta
18919db3fadfda7a661a7faed49c791d.jpg

Geri
Üst Alt