Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.908
- 22.705
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok acik degil mi? Fenerbahce verilen yuzlerce penalti ligde kopma olmasin da secime etki etmesin diye. Ayni sekilde bize calinan sacma dudukler de ayni sebepten? Futbola sadece elini degil govdesini koymus iktidar. Bunu sporla ilgilenen kisilerin cogu da biliyor. Sence iktidar Super Kupa'da kaybedecek tarafin kizginligini goze alabilir mi Istanbul'da Ankara'da Izmir'de?Secim haftasi olurdu aslinda. Niye isleri zora sokmaya calisiyorlar anlamiyorum
Aynen öyle20 takımlı lig bizim neyimize
Araya kendimizi nasıl atacağımız ve aradan nasıl döneceğimiz önemli gibiCidden gereksiz bir maç
Boşa kırılma maçı da olabilir
ilk arabistan'daki finalden önce dahi yazdım. hiç gerek yok böyle bir maça. arabistan'da fail oldu, aha dedim muhtemelen maç iptal olacak. maç iptal oldu, bir ara bir söylenti çıktı her iki takım da %50-50 şamp sayılacak diye. -tarihte benzer örneği var-Cidden gereksiz bir maç
Boşa kırılma maçı da olabilir
Tribünler yari yariya olacak. Degisen bisey yokYani kendi evimiz gibi olacak
F.B maçı 19.05 pazar oynanacaksa ilahi bir mesaj var sankiTFF; Süper Lig'in, Süper Kupa Finali'nin 7 Nisan'da oynanması kararı sonrası ligin bir hafta kaydırılarak 26 Mayıs'ta bitirleceğini açıkladı.
Kazanan nasıl bir şey elde edemiyor yaw. Rakibini lig yarışında zora sokar kazanan. Kupayı almayı geçtimilk arabistan'daki finalden önce dahi yazdım. hiç gerek yok böyle bir maça. arabistan'da fail oldu, aha dedim muhtemelen maç iptal olacak. maç iptal oldu, bir ara bir söylenti çıktı her iki takım da %50-50 şamp sayılacak diye. -tarihte benzer örneği var-
ulan keşke öyle olsaydı bee.
yani maçın kazanananının hiçbir şey elde etmeyeceği, bomboş bir maç. keşke yine bir mucize olsa da oynanmasa.
hatta keşke 5 yıl falan gs-fb maçları hiç oynanmasa ve her iki takıma da ilgili maçlarda 3'er 0 hükmen mağlubiyet verilse.
ya da lig fb ve gs'ın liderliğinde 2 gruba bölünse arjantin açılış-kapanış ligi gibi. gs ve fb ancak kendi gruplarını şampiyon bitirince karşılaşabilse.
yahu herhangi bir qualification ya da benzeri bir şey olmuyor demek istiyorum.Kazanan nasıl bir şey elde edemiyor yaw. Rakibini lig yarışında zora sokar kazanan. Kupayı almayı geçtim