Süper Kupa Finali Nerede Oynanmalı?

almanyada fb ile oynamıştık ve 1-0 yenilmiştik diye hatırlıyorum ama süper kupa mıydı hazırlık mıydı o maç?

Keşke karşılıklı 2 maç üstünden oynansa. Bi Türk Telekom Arena'da bi Saracoğlunda.

Yurt dışında oynanması çok saçma geliyor bana. Gurbetçilerimizin ülkemize gelmesi çok zor değil, tam tersi bizim oraya gitmemiz bir sürü uğraş, üstüne halkın maddi sıkıntısı ve kur farkı var. Hem o kadar yeni stad yapıldı, bir sürü küçük şehirlerde yaşayıp büyük takım özlemi duyan taraftar var mesela.

Yurt dışında oynanması çok saçma geliyor bana. Gurbetçilerimizin ülkemize gelmesi çok zor değil, tam tersi bizim oraya gitmemiz bir sürü uğraş, üstüne halkın maddi sıkıntısı ve kur farkı var. Hem o kadar yeni stad yapıldı, bir sürü küçük şehirlerde yaşayıp büyük takım özlemi duyan taraftar var mesela.

Türkiye'de her sene derbi oynaniliyor zaten, yurtdisindakiler izlesin diye yurtdisinda düsünülüyor zaten. Türkiye'den taraftarin gitmesine gerek yok ki, Türkiye'de oynanan mactan bile daha cok talep olur yurtdisinda.

Mersin,Rize,Urfa ve Haziranda bitecek yeni Konya stadı yurtiçiden iyi olur. Yurtdışından Almanya ve hollanda güvenlik yüzünden olmaz

Kadıköy'de olsun orada kupa kaldırmak en zevklisi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Wembley

Froch-Groves-Wembley.jpg

wembley-stadium.jpg

Geri
Üst Alt