Süper Kupa Finali Nerede Oynanmalı?

Mersin veya Konya'nın stadı yetişirse orada oynanmalı.

tiner arena yetisirse orada olsun.

Haritada kupa almadığımız bir şehirde olsun 81 ilin 81 ilindede kupa alan takım olalım TFF kazanmayalım diye bu sefer bataklığa filan verebilir bekliyorum.

Türkiye'de her sene derbi oynaniliyor zaten, yurtdisindakiler izlesin diye yurtdisinda düsünülüyor zaten. Türkiye'den taraftarin gitmesine gerek yok ki, Türkiye'de oynanan mactan bile daha cok talep olur yurtdisinda.

Niye böyle düşündüklerini biliyorum da onaylamıyorum işte. Derbiye İstanbul dışı kaç kişi gelebiliyor? :) Maddiyatı filan geçtim, kombinelerin sayısı belli. Ama dersen ki Tff gurbetçilere 100TL yerine 100Euro fiyat koyar, karını 3'e katlar. O ayrı..

Niye böyle düşündüklerini biliyorum da onaylamıyorum işte. Derbiye İstanbul dışı kaç kişi gelebiliyor? :) Maddiyatı filan geçtim, kombinelerin sayısı belli. Ama dersen ki Tff gurbetçilere 100TL yerine 100Euro fiyat koyar, karını 3'e katlar. O ayrı..

Öyle olacak zaten. Sahsen ben ne pahasina olursa olsun veya Avrupa'nin hangi ülkesinde olursa olsun ne yapip edip gitmeye calisirim. 40 yilda bir Avrupa'da derbi izlemis olacagiz sonucta, talep inanilmaz yüksek olur. Gayet karli olur TFF icin ama Almanya veya diger Avrupa ülkeleri güvenlik sorunlari nedeniyle izin verir mi bilemem.

Super Kupa icin Turkiye'ye gelecegim. En cok da Fener'e koyacagimiz icin sevindim Turkiye Kupasi'ni aldigimiza.

O siralar TR'de olurum büyük ihtimal, umarim memlekete yakin biryerde olur.

Mersin'in stadı yeni ama Ağustos ayında Mersin'de futbol oynatmak sporcu sağlığı açısından son derece riskli. Mersin, Antalya, Antep, Adana vs. kesinlikle alternatifler arsında olmamalı. Statlar yetişirse Bursa ve Konya seçenekleri en ideali.

Geri
Üst Alt