Süper Kupa Finali, Şanlıurfa'da Oynanacak

7 ayrı bölge ortadoğu avrupa asya Amerika hiç farketmez bu seferde doğuda koyucaz demekki fenerime

Biz ve trabzon urfada febeye saplayarak kupa almıştı galiba

3 Nisan tarihine isyan etmeli yönetim - AvL de yol alırsak

Yarı finaller arasında Karagümrük sonrasında fener maçı gibi durumlar var nisan başı.

epik Ban yerim edeceğim laflarla
bu konudaki cevabımı konu başında belirttim - neler yapılmaya çalışıldığı belli.

Edit : çok pardon Mayıs ayı başında bu dediğim fikstür benim hatam.

jmnhfdbgfvsd.png

Nisan ayı fikstürü - nisan başında karagümrük ve sivas maçlarının oraya süper kupa fikstürü - ligde karşı takım bunlara yatacak biz çok farklı kafalarda maçlarda olacağız.

arada mutalaka türkiye kupası fikstürüde araya girer bir yerde.

Şu fikstürü görünce fenerin mutlak ama mutlak çeyrek finale kalıp Aston Villa, Brugge, Fiorentina gelmesi müthiş iş olur direk lige komple havlu atarlar.
istemiyorum oralara gelmelerini (o yüzden X koymuştum oralara :D ) ama olaki son 16 yı geçtiler kolay kura ile - görürüm bakalım dileniyorlar mı "avrupada temsil ediyourz ..haksızlık..." diye ağlamaya milisaniyede dönerler.

Aston muazzam ötesi olur tarihi fark yerler

Ankara'nın çimi bozuk.
Depren bölgelerinden Antep Adana zaten ligde
Hatay hem ligde hem stadında çiçek açmış.
Maraş'ın stat da çim de bozuk
Malatya'nın zemin ne halde bilmiyorum

Urfa'nın çiminde görüntü olarak bir sıkıntı görünmüyor stat da normal. Ondan seçtiler herholf.

19 Mayıs nedeniyle Samsun olabilirdi. Jknin daveti kabul edilip vodaforda oynanabilirdi veya Olimpiyat olabilirdi. Bunlar da diğer seçenekler
TR'ye geldiğine dua et sen

Şu fikstürü görünce fenerin mutlak ama mutlak çeyrek finale kalıp Aston Villa, Brugge, Fiorentina gelmesi müthiş iş olur direk lige komple havlu atarlar.
son 16 da bunlardan biri gelcek

ömjnhvgbc.jpeg

Zagreb vs Betis galibi (özellikle Betis)
Bodo vs Ajax galibi (farketmez)
Feren vs Olymp (olymp)
Legia vs Molde (molde)

şunlardan biri denk gelirse ztaen elenirler aman lig gitmesin elden diye

Ankara'nın çimi bozuk.
Depren bölgelerinden Antep Adana zaten ligde
Hatay hem ligde hem stadında çiçek açmış.
Maraş'ın stat da çim de bozuk
Malatya'nın zemin ne halde bilmiyorum

Urfa'nın çiminde görüntü olarak bir sıkıntı görünmüyor stat da normal. Ondan seçtiler herholf.

19 Mayıs nedeniyle Samsun olabilirdi. Jknin daveti kabul edilip vodaforda oynanabilirdi veya Olimpiyat olabilirdi. Bunlar da diğer seçenekler
Maraş olsa çok güzel olurdu ama konaklayacak yer yok burada. Bulabilirsem bilet urfayada giderim

Peygamberler şehri Urfa.
Bu sene Süper Kupaya illa bir peygamber dahil etme çabası var. Kupayı da peygamberlerden bir tanesi versin bari.

Geri
Üst Alt