Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.023
- 4.652
- 1.168
7 ayrı bölge ortadoğu avrupa asya Amerika hiç farketmez bu seferde doğuda koyucaz demekki fenerime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralar genelde jkli oluyor diye biliyorum Gs li de febeli de vardır tabi
ne demek ıstıyon senhayir dogu = cimbomb
Hakan sana uçan tekme atmak istiyorumhayir dogu = cimbomb
Hakan sana uçan tekme atmak istiyorum
bu konudaki cevabımı konu başında belirttim - neler yapılmaya çalışıldığı belli.3 Nisan tarihine isyan etmeli yönetim - AvL de yol alırsak
Yarı finaller arasında Karagümrük sonrasında fener maçı gibi durumlar var nisan başı.
epik Ban yerim edeceğim laflarla
Bilmiyorum öyle bir arzum var
Gurbetçi oscarimi kıskanmıyor musun biraz?
Gurbetçi oscarimi kıskanmıyor musun biraz?
Şu fikstürü görünce fenerin mutlak ama mutlak çeyrek finale kalıp Aston Villa, Brugge, Fiorentina gelmesi müthiş iş olur direk lige komple havlu atarlar.
istemiyorum oralara gelmelerini (o yüzden X koymuştum oralaraŞu fikstürü görünce fenerin mutlak ama mutlak çeyrek finale kalıp Aston Villa, Brugge, Fiorentina gelmesi müthiş iş olur direk lige komple havlu atarlar.
TR'ye geldiğine dua et senAnkara'nın çimi bozuk.
Depren bölgelerinden Antep Adana zaten ligde
Hatay hem ligde hem stadında çiçek açmış.
Maraş'ın stat da çim de bozuk
Malatya'nın zemin ne halde bilmiyorum
Urfa'nın çiminde görüntü olarak bir sıkıntı görünmüyor stat da normal. Ondan seçtiler herholf.
19 Mayıs nedeniyle Samsun olabilirdi. Jknin daveti kabul edilip vodaforda oynanabilirdi veya Olimpiyat olabilirdi. Bunlar da diğer seçenekler
son 16 da bunlardan biri gelcekŞu fikstürü görünce fenerin mutlak ama mutlak çeyrek finale kalıp Aston Villa, Brugge, Fiorentina gelmesi müthiş iş olur direk lige komple havlu atarlar.
Maraş olsa çok güzel olurdu ama konaklayacak yer yok burada. Bulabilirsem bilet urfayada giderimAnkara'nın çimi bozuk.
Depren bölgelerinden Antep Adana zaten ligde
Hatay hem ligde hem stadında çiçek açmış.
Maraş'ın stat da çim de bozuk
Malatya'nın zemin ne halde bilmiyorum
Urfa'nın çiminde görüntü olarak bir sıkıntı görünmüyor stat da normal. Ondan seçtiler herholf.
19 Mayıs nedeniyle Samsun olabilirdi. Jknin daveti kabul edilip vodaforda oynanabilirdi veya Olimpiyat olabilirdi. Bunlar da diğer seçenekler