Süper Kupa Maçına Çıkılsın Mı?

Bildiğiniz gibi Başkanımız Ünay Aysal, etik spor için boykot kararına istinaden ;

"Aynı şeyi futbol takımımız için de hiç çekinmeden yaparım. Önümüzdeki günlerde bu tip benzer olaylar devam ederse, tezgahlar, artık unutmamız gereken kötü alışkanlıklar ortadan kalkmazsa bütün branşlarda bunu yapabiliriz. Diğer kulüpler de bunu yapacaktır. Bu sadece bir başlangıçtır." dedi.

Bu konu ile bağlantılı olarak ilk aşamada Süper Kupa maçı hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Evet diyecektim yanlış oy kullandım.Futbol basketbola benzemez Fener'e bedavadan kupa vermek olmaz.

%120 kazanacağımız bir maça çıkmamak için basketboldaki gibi çok aşırı şartların olması lazım.

Tabiki.. Saçmalamayın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

20120911021001-4796-big.jpg

Buradaki durum farklı sonuçta. Tarafsız saha ve iki tarafında seyircisi olacak. Hakem konusu tartışılır o başka.

Edit: 17 Temmuz ve sonraki gelişmeler önemli tabii. TFF bir işler karıştırırsa o zaman bakılır.

Zaten hoca da yok futbol şubesini kapatalım basketbola ağırlık verip euroleagu'i alalım

TFF Cücü 'yü verirse...

diyecektim ki, Cücü 'yle birlikte çakmak daha keyifli olur.

Çıkalım.

Futbolda hakemi yenebilirsin ama basketbolda zor. Cikilmali.

N5

hayir

bball sampiyonlugunu feda edebiliyorsak dandik bi super kupasida sorun olmamali

Sacmalamayin tabi ki cikacagiz.

Tapatalk

Beyinsiz bir kuş yolunu kaybetmiş ,

uçurun kafasını pis şikecinin

Tabi ki çıkmalıyız.Her maça bu gözle bakacaksak artık, ligden çekilelim kesin olsun.Saçmalığa bak.

Geri
Üst Alt