Süper Kupa Maçına Çıkılsın Mı?

kupa = kupa

maçi oynalim ve kazanalim ki kim büyük oldugunu görsünler

bırakın bu şikeci ahlaksızları rakip görmeyi ben ınteri manchesterı real madridi rakip olarak görüyorum bu şikecileri rakip olarak gördüğünüz sürece kendilerini nimetten sayacaklar ben galatasarayın bütün takımlarının şikenin adaletsizliğin olduğu liglerden çekilmesini avrupada başka liglerde adaletin,ahlakın,üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğünün olduğu yerlerde mücadele etmesini istiyorum hemen hemen bütün ligler galatasarayı kabul eder

Garanti kupa var. Tabiki çıkıp çakacağız.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçlara çıkmamak her zaman olamaz bunun adı korkaklıktır. Ama Liglerden çekilelim diyorsak amenne &100 oluru var.

Hayır diyorum ama bunu basketbol da bize yapılan şerefsizlikler için değil, tam da Türk futbolunda geçmişte ve şu anda yaşadığımız şerefsizliklere istinaden söylüyorum. Küme düşmesi gereken takımı, ceza almış adamları utanmasalar federasyon başkanı yapacaklar. Madem ki dik duruş diyoruz alın size dik duruş. Her zaman Her Yerde!!!

korkakların GalataSarayda yeri yoktur.

GalataSaray yeri geldiğinde rakibiyle birlikte hakemleride yenmiştir, yenecektir.

basketbol maçına çıkmadık, göreceğiz önümüzdeki sezon neler değişecek ?

ünal aysal tarihi bir hata yaptı, o hatayı tekrarlayacağını zannetmiyorum.

Bazılarını anlamak harbi zor.

Korkaklık-saçmalık-çıkalım kazanalım kupa alalım. Erkeklik yapalım herkesi yenelim vuralım heman'ız biz. Robin hood'uz biz ahhey.

Süper yoldasınız devam hiç bir zaman hiçbir yerde tek duruş sergileyemeyen fakat üzerine komplolar düzenlendiğinde "yok ünal aysal gitsin bu kulüpten bi hakkımızı koruyamıyor feneri düşürtmesi gerekirdi nidaları ile ötüp durun"

Şu maça çıkmaman tüm avrupada olay olur. Maça ve kupaya sponsor olanlar oturup ne oluyor biz niye zarara giriyoruz diye federasyona ufakta olsa bir baskı yapar.

Sen bugün kupalardan çekilme kararı aldığını açıkla başbakanından tüpçüsüne kadar götünde uçuşurlar aman etmeyin aman yapmayın diye.

Maça çıkmamak ise çıkmamak liglerden çekilmek ise çekilmek.

Temiz spor için ne gerekiyorsa o.

Geri
Üst Alt