Süper Kupa Maçının Hakemi Abdulkadir Bitigen Oldu

ya su hakemlerı rahat bırakın

Valla dünden sonra umrumda değil. Her maça en çirkef en fbli en aşağılık olanını göndersinler.
Ben bu organizasyonçocukları gibi her gün medyada bir demeçte görmek istemiyorum.
Benim artık bütün beklentim sadece ve sadece Kendi kulübümden. Hoca iyi çalıştıracak, oyuncu iyi oynayacak. Nokta.

Valla dünden sonra umrumda değil. Her maça en çirkef en fbli en aşağılık olanını göndersinler.
Ben bu organizasyonçocukları gibi her gün medyada bir demeçte görmek istemiyorum.
Benim artık bütün beklentim sadece ve sadece Kendi kulübümden. Hoca iyi çalıştıracak, oyuncu iyi oynayacak. Nokta.
Oyuncunu dövüyorlar baya bildiğin. Hoca ya da oyuncu buna ne yapabilir?
Bak penaltı kart cart curt demiyorum, baya baya dümdüz dövüyorlar

Yönetimin sustukça böyle olcak. Adam cikiyor omurgasız diyo şerefsiz diyo gidin rahat vermeyin bunlara diyo milleti tokatlariz diyo. Bak istediklerini nasılda veriyorlar. Senin yönetimin anca erden başkanı one atar gerisi arkasında bekler. Hiçbirinden ses çıkmaz. Aman taraftar galeyana gelmesin aman bisey olmasın. Sanane abicim taraftar neye geliyosa gelsin. Herkesin aklı beyni var. Sen mi git olay çıkar diyosun. Sen çıkıp kulübünün haklarını koruyacaksin. Göz dağı vereceksin. Adamlar federasyonun her bölgesine adam sokmuş ele geçirmiş bu adamları tespit et kamuoyunun önüne at def edilsinler. Böyle sessiz kaldıkça bizi doğrayan odullendirilir. Taraftara zaten sözüm yok. UltraAslan çok pasif artık bu konularda... Anca arada iki boş açıklama. Kimse ciddiye almıyor

Geri
Üst Alt