Süper Kupa Maçının Yeri Belli Oldu

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
90fca13.jpg

Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek Süper Kupa finalinin oynanacağı yer belli oldu.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

İzmir ya da Olimpiyat'ta oynanması ve gelirin oraya aktarılması lazımdı. Bir kere de doğru karar verseler keşke

Aklını sevdiğimin YD'si. Bunun yerine çok daha yüksek kapasiteli bir stadda yapıp daha yüksek gelir sağlasana. Hadi gerizekalısın anladık da beyninde mi yok güzel kardeşim.

Manisa'da olsa ne olur olmasa ne olur?Mersin'de,Olimpiyat'ta,İzmir'de yapılsa daha çok seyirci ve para gelir.Bağışlarsınız yine geliri.Ülke futbolunu yönetenlerin haline bak.

Beyin olmadığının direk kanıtı gerizekalı herif 10 bin kişilik statdan ne kadar gelir elde edilir şerefsiz zat

allahın beyinsizleri, madem gelirni bağışlayacan, en büyük stadda oynat baride bi halta yarasın

Manisa'da olmasının sebebi Soma faciasindan dolayı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

300'den fazla insan hayatini kaybetmis, tüpcü o kente mac veriyor ve taraftarin "laylaylom" yapmasini bekliyor. Ulan memlekettehic mi akli basinda yönetici birakmadilar?!

Bu dangalaklar yönetiyor işte ülke futbolunu.

★SⅢ Tapatalk★

Lan mallar madem yapacaksın Soma Şehir Stadında yap bi işe benzesin.. Manisa ne.... Ne alaka.

Yapsana adam gibi bir stadta en az 50bin kişi gelsin.

Manisa'da oynanınca ne oluyor anlamadım, ne katkısı olacak. Yap İzmir'de elde edilecek geliri üçe, beşe katla.

aklını seveyim tüpçü birşeyi doğru yap be yardım için 12.000 kişilik staddan ne kadar kazanacan yapsana İspanya'daki gibi çift ayaklı 55.000 kişilik 2 staddan hem daha zevkli hemde daha çok gelir ama tüpçüde böyle akıl yok malesef

manisada neden oynanıyor anlamadım

yakını ölmüş eşi ölmüş kişi veya babası ölmüş cocuk maçımı düşünecek

izmirde oynansın zaten izmirde cok taraftarımız var 2 senedir hazırlık maçı yapıyoruz orda 45binden aşagı kişi gelmiyor

Manisa stadı küçük, İZMİR'de olmalıydı, Atatürk Olimpiyat stadı full dolar Kurtulan madencilere de 2şer bilet verin bari, tam olsun.

G.Saray_-_Lazio_Kadrolar.jpg

Manisa'da olmasının sebebi Soma faciasindan dolayı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nekadar gelir okadar iyi. Büyük statta çok daha fazla gelir elde edilir ve daha büyük katkı olurdu.

Bukadarını ben ergen halimle düşünebiliyorum ama koskoca Türk Futbol'unu yöneten dedeler bunu bilemiyor.

İyi yine Soma'da bir halı sahada da oynatabilirlerdi. Manisa'da oynatarak yine büyük düşünmüşler :)

Geri
Üst Alt