Süper Kupa'nın VAR Hakemi: Emre Malok

Hakkını arama tenezzülünde dahi bulunmayan, kibarlığından ödün vermeyen yönetimin varsa, bu atamalar gayet doğaldır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aylardır yazıyorum, bunlar bizi suud'da çok fena ketenpereye getirecekler diye. bakın orada arkalarına devlet güçlerini de alıp bizi dünyaya rezil edecekler. yönetim artık gerekeni yapsın. neler olacağı belli. olmadan peşinen yazsınlar. olursa yapılacaklar da yazılsın. bu işin şakası yok. birisi en sonunda sonrasını düşünmeden hareket edecek ve geri dönüşü olmayan zararlar olacak.

Yönetim yerinde olsam çat diye şu görseli paylaşırdım bu hakemin neden çok sevdiği fenerini üzmediği daha net belli oluyor.
GCRaDR1XUAANh5g

Acayip şeyler oluyor beyler. Tr kupasi maçımızı 18 ocağa koymuşlar. 21 ocakta trabzon deplasmanina gidiyoruz. Fenerin maçı da 21inde ama onlar ne hikmetse 17 ocakta tr kupası maçı oynuyorlar. Yönetim uyumaaaa

Edit fb lig maçını tabiki içerde oynuyor

Son düzenleme:
Taraftara hakem mi olur lan yeter artık bizim başımıza gelse aynı şey ali koç aylarca ağlardı. Yeter derhal kovulmali bu herif

Skandal bir karar. Bizim penaltiyi vermeyen, sametin elle oynamasını vermeyen fanatik fenerli hakem aramışlar. Tff kalmak için aliye sözler verdi demek. Tff istifa etsin böyle olacaksa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt