Süper Kupa'nın VAR Hakemi: Emre Malok

Hakkımızın yendiği derbi üstüne bu görüntülerin düşmesine rağmen eğer akşam saatlerinde hakemle ilgili bir açıklama yapmazsak Erden Timur'u dışarıda tutuyorum kalan yönetim hakkında fikrim tamamen değişmeyecek başlayacak.

Şaka mı bu, alenen fenerli olduğu ifşa olan adamın var hakemi olarak kalması skandal olur yönetimin gücü burada belli olacak işte...

Yönetim buna en sert tepkiyi vermezse çeksin gitsin.

Tescilli şike yapıyorlar..

yönetim cemiyette balık rakı yapıyo galiba.

şu saat olmuş kulüpten hala bir açıklama yok!! kulübün haklarını savunamayacaksanız defolun gidin!

Kanıtlar alındı bu saatten sonra isterse hesabını silsin. Emre Malok ifşalandın kaçarın yok.

Yönetimin bir şey yapacağı yok. Taraftar grupları bir protesto organize etse iyi olacak.

Açıklama yapmak ve hakemi değiştirtmek için FB formalı fotosunun sızmasını bekliyoruz , sakin..

Oturdum açıklama bekliyorum Twitter da 10 tane tweet attım bu konuyla alakalı bizim tüm profillerin paylaşımlarını beğendim yok abi bu VAR hakemi değişmeli kulüp derhal açıklama yapmalı

Adamın ağır fenerli olduğu yönettiği maçlardan belli.Körün gözüne parmak sokar gibi şikecileri kolluyolar artık.Yönetimin yumuşak üslubu bırakıp eline tüfeği tabancayı alıp savaş modunu açmalı.Yoksa geçen seneki gibi yerden yere vuracaklar bizi.

var'da bu hakem varsa biz yokuz fenere kupası hayırlı olsun diyerek sahaya çıkmasın takım. tff araplardan aldığı paraları iade etmek zorunda kalsın, parayı aliçodan istesinler.

kupa falan benim umrumda değil, zaten hakem desteği olsa da kalemize gelemiyorlar ama adamlar sakatlamak için oynuyorlar ve hiçbir ceza da almıyorlar asıl sıkıntı bu. icardi'nin ayağını kırsalar kart görmeden devam ederler.

Tff bakiyor bizim yönetim adam akli sert bir aciklama yapmiyor salla gitsin, bunlarin zaten hic birsey umrunda degil, fener ne istiyorsa onu yapalim modunda

Bu adamın görev aldığı bütün maçlar şaibelidir.
Olm bak tüm dünyada bu tür olaylarda bulunan ve alanen o takıma avantaj içeren hal ve hareketlerde bulunmak.
Yönetim içinden birileri ile temas etsin etmesin şike’dir. Duygu ile hareket etmek hakem şikesidir. Yapan kişi futboldan men edilmelidir.
NORMAL bir olay değil bu, türkiye gibi bütün ahlaksızlıkların iç içe geçtiği kurumlar olan ülkede normal görülebilir.

Bakın mhk başkanı denilen o kadının fener yönetiminden birileriyle teşebbüste bulunması aracılar tarafından veri gönderilmesi falan her iki taraf için de işin içinde parmağı olan kim varsa 1 sene men ile başlar her eylem ayrı ayrı değerlendirilir.
İşin özü bu ülkede sporda pislikleri araştırma konusu yapan bir savcı 2. bir 3 temmuz sürecini başlatır.
Bu ülkede akla mantığa sığmayan işler oluyor.
Türk futbolu gotham city olmuş durumda. Beyin gelişimi anal kesede sonlanmış bu kişiler kulübün ismini Real Gotham yada GothamCity olarak değişmesi arz etmektedir.

Geri
Üst Alt