Haber Süper Kupa'nın Yeni Formatı Açıklandı

Sizin kupanızı da, formatınızı da sizi de…Neyse!

osimen kalirsa afrika kupasi yüzünden oynayamiyor

zaten ligdeki fb derbisini de o tarihe alirlar bu kez
Bu b*k yiyen turnuva neden her buyuk turnuva gibi 4 senede bir oynanmiyor?
Turnuva 21 Aralik - 18 Ocak tarihinde oynanacakmis, FB macini oraya koymalari pek mumkun degil. Yazili kural olarak var mi bilmiyorum ama ilk 4 haftaya derbi koymuyorlar.
Tabi once Osimhen kalsin da.. : )

Bu b*k yiyen turnuva neden her buyuk turnuva gibi 4 senede bir oynanmiyor?
Turnuva 21 Aralik - 18 Ocak tarihinde oynanacakmis, FB macini oraya koymalari pek mumkun degil. Yazili kural olarak var mi bilmiyorum ama ilk 4 haftaya derbi koymuyorlar.
Tabi once Osimhen kalsin da.. : )
Nasıl koymuyorlar yav rtş? fb ne istiyorsa onu yapıyorlar. Bu ülkede bazı şeyler çok çabuk unutuluyor maalesef.

Fazla geriye gitmeye gerek yok rtş, 2020-21 sezonu başladığında pandemi sebebiyle ligin ilk üç haftası seyircisiz oynanıp dördüncü haftadan itibaren maçlara seyirci alınacaktı.

Peki biz o sezon ligin üçüncü haftasında kiminle oynadık? Nasıl olduysa “tesadüfen” o sezon üçüncü haftada Sami Yende fb derbisi denk geldi fikstürde.

Daha sonra pandemi iyice büyüyünce tüm sezon seyircisiz oynandı orası ayrı hikaye tabi.

O yüzden Osimhem afrikada kupa kovalarken derbiyi gayet de o tarihe denk getirebilirler. Tesadüfen!!

Acaba fenere bir kupa aldırtabilir miyiz düşüncesiyle yola çıkılarak kurgulanmış.

Dünyada örneği var mı bu sokuk şeyin? Terörbahçeye kupa aldırmak için organizasyon yapılmış yine

Nasıl koymuyorlar yav rtş? fb ne istiyorsa onu yapıyorlar. Bu ülkede bazı şeyler çok çabuk unutuluyor maalesef.

Fazla geriye gitmeye gerek yok rtş, 2020-21 sezonu başladığında pandemi sebebiyle ligin ilk üç haftası seyircisiz oynanıp dördüncü haftadan itibaren maçlara seyirci alınacaktı.

Peki biz o sezon ligin üçüncü haftasında kiminle oynadık? Nasıl olduysa “tesadüfen” o sezon üçüncü haftada Sami Yende fb derbisi denk geldi fikstürde.

Daha sonra pandemi iyice büyüyünce tüm sezon seyircisiz oynandı orası ayrı hikaye tabi.

O yüzden Osimhem afrikada kupa kovalarken derbiyi gayet de o tarihe denk getirebilirler. Tesadüfen!!
Dogru soyluyorsun renkdas. Mesajin sonuna Fener ne isterse olur yazacaktim ama unutmusum.

Pandemi sezonunda 3. hafta detayini atlamisim, haklisin. Ama sonrasinda da seyircili oynanmadi o sezon, hatta deplasmandaki fener macinda "saglik calisanlari" olayi olmustu diye hatirliyorum.

Neyse, diger mesaja eklemedigimi buraya ekliyim; Fener ne isterse olur. Tabi ikinci maci oraya denk getirmek ilk maci da cok erken oynamak anlamina geliyor, onu yapmak isterler mi emin degilim.

Ben olsam çıkmam o maçlara. Bu ne saçmalık yav aklıevvellerin işiyle mi uğraşacağız

Bizi çekemeyenlerin çıkardığı ucube bir sistem
aynen playoff zımbırtısını çıkardıkları gibi
işleri güçleri önümüze engel koymak

Eski usul iyi idi, buna ne gerek var ya.

Fener hep 2. olup Süper Kupaya kalamayınca yapılmış bir şey

Geri
Üst Alt