Süper Lig 17/18 H:28 | Başakşehir 1-0 Yeni Malatyaspor | MS | 6 Nisan

IBB bu maçta puan kaybederse bu tamamen ilahi adaletin eseri olur. Çünkü herşey IBB nin galibiyetine göre ayarlanmış.

sent via GSC

Ona bile yer vermiyorlar artık renktaş, gerekirse auta çıkan topla gol attırıyorlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Biz her türlü lideriz, FBJK düşünsün. Başak kazandığı sürece 2.lik yarışından uzaklaşıyorlar.

Başakşehir erken gol bulamazsa zorlanabilir. Malatyaspor ligin ikinci yarısında 12 gol yemiş, 4 tanesi Trabzonspor'dan zaten.

Ayrıca; Başakşehir son 8 maçında sadece 8 gol atabildi. Şampiyonluğa oynayan takım için inanılmaz düşük. Biraz savunması biraz da rakiplerin korkması yüzünden puanlar aldılar. Yoksa son 8 maçta gerçekten reziller.

erolun elinde olsa takımı 8-9 ksi cıkarır akbil zorlanmasın diye o derece karaktersiz bu adam

sinsi adamdan korkacan arkadas

Adebayor hakeme itirazdan kart görse keşke başka türlüsü olmaz @Hüseyin Civelek dediği gibi rakiplere kart göstertmeyi bilmiyor malatya

Bugünün büyüsü bu maçın skor olarak 0-1 biteceğini söylüyor.

Bugün cuma üstelik, hükümetspor için tam da puan kaybı vakti fakat maç ayarlanmış.
3-1 gibi bir skor ile bitirirler.

Bu mac berabere biter futboldan biraz anlayan bunu goruyor

ub.msji

Adebayor'un sarı kart görmesi dışında bir beklentim yok. Başakşehir'in kazanması ise beni sevindirir. Zira Bjk sezon sonunda ilk 2 dışında kalırsa menmun olacağım.

@Hüseyin Civelek totemimi yaptım :D

sketch-1523029589696.webp

Azubuike yok Aytaç-Rahman ikilisiyle orta saha yol geçen hanına döner.

ScreenHunter_1.webp

Geri
Üst Alt