Süper Lig 17/18 H:30 | Beşiktaş 3-1 Yeni Malatyaspor | MS | 22 Nisan

Maçı açmayan varsa açsın.

ileri topçuları hariç diğer topçularını tebrik ediyorum Malatya'nın özellikle beklerini,adamlar yırtındılar ama zargana bir forvet ve kanatları var

Kilit oyuncularımız, Feghouli, Belhanda ( her ne kadar leş bir herif olsa da), Garry ve Fernando etkili olmazsa bunlar bizi yener..

Garry ve Feghouli 3-4 haftadir yoklari oynuyor. Belhanda keza bir buyuk mac aldigina sahit olmadim. Besiktasin daha kaliteli kadrosu var.

Ancak o maci taraftar alacak.

İşleri güçleri sadece orta açmak, buna dikkat edersek rahat koyarız şerrolara.

Bizim bu kadar orta açtırmamamız lazım, açık oyuncuları kimse o gün beke yapışmalı savunmada

Yan toplar için serdar olaydı iyiydi.

terim şu maçta bjkyi izleyip iyi analiz etmiştir umarım. tek bildikleri kenar ortalar bizim kanatlara ve beklere çok iş düşüyor. bunların kanatları kitlersek rahat galibiyet alırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar olmalıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Talisca olmasa Beşiktaş şuan yarışta değildi. Herif kaç tane maçı tek başına aldı belli değil. Bizim arap da anca şut ıskalasın.

Maç esnasında rakip takımlar az sonra gol atar tarzı TOTEM’ler yasaklansın diyenler layk

Şu Talisca adamları kaç defa ipten aldı sayamadım. Adam net etki ediyor. Kazasız belasız şampiyon tamamlasak da, bir an önce gitse şunlardan.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt