Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Boutaib döşer boruyu X
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boutaib döşer boruyu X
Bookmark'dO anca kendine döşer
Anca bize atar o da cok bisey istemiyo.Konuyla alakasız bişey sorabilir miyim? Bein connectten Bein Sports1 i açtım az önce. Şimdi televizyondan açamıyorum sürekli bi hata çıkıyor önüme nasıl düzeltebilirim bunu?
Bein connectte aldım o uyarıyı kabul ettim de sonra tekrar tv den izleyebilmek için bi seçenek olması gerekmez mi?Konuyla alakasız bişey sorabilir miyim? Bein connectten Bein Sports1 i açtım az önce. Şimdi televizyondan açamıyorum sürekli bi hata çıkıyor önüme nasıl düzeltebilirim bunu?
2 saat boyunca tv den açamazsın gibi bir uyarı almadın mı?
Bein connectte aldım o uyarıyı kabul ettim de sonra tekrar tv den izleyebilmek için bi seçenek olması gerekmez mi?Konuyla alakasız bişey sorabilir miyim? Bein connectten Bein Sports1 i açtım az önce. Şimdi televizyondan açamıyorum sürekli bi hata çıkıyor önüme nasıl düzeltebilirim bunu?
Iddaa ediyorumKart sınırı;
- Quaresma
- Negredo
- Tosic
- Caner
Bein connecti kapattıktan bi süre sonra kendi kendine açılıyor şu an açıldı.Bein connectte aldım o uyarıyı kabul ettim de sonra tekrar tv den izleyebilmek için bi seçenek olması gerekmez mi?Konuyla alakasız bişey sorabilir miyim? Bein connectten Bein Sports1 i açtım az önce. Şimdi televizyondan açamıyorum sürekli bi hata çıkıyor önüme nasıl düzeltebilirim bunu?
Galiba geri dönüşü yok ben öyle biliyorum..
Fiko başkan beleş bilet vermedi mi renkdasbu maçı nasıl izleriz
özele gelsin