Süper Lig 17/18 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Antalyaspor | MS | 23 Nisan

Bunlara yarım saatte 3 atıp bitirmiştik yahu biz de. Gereksiz abartılmış fener. Kalitesiz takım zaten Antalya. Hedef maçlarına konsantre olurlarsa belki kalırlar ligde.

Hala benim dediğimin aksini demeye devam edecek misin acaba :D son maç Konya da düşmemeyi garantiler.Fener bütün maçlarını kazanır.Aksi görüşteysen hala söyle :D

Öyle bir yazıyorsun ki Fener kazandıkça oh dediğim çıktı diye mutlu oluyorsun sanki. :D Fb'nin her kazandığı maçtan sonra bunu yapmana gerek yok sezon sonu dediğin tutarsa yazarsın.

Antalya’nın fikstürüne baktım gerçekten son 4 maçta 0 çekerler eğer böyle oynarlarsa...

Trabzon
Gençler (D)
Başakşehir
Alanya (D)

Haftalardir antalya gider diyoruz

Kendi rakipleri gencler ile alanyadan beraberlikler koparamazsa kesin gider

2 maçtır fb tribünlerini çok beğendim, güzel geçiriyolar bjk ve şenola

Öyle bir yazıyorsun ki Fener kazandıkça oh dediğim çıktı diye mutlu oluyorsun sanki. :D Fb'nin her kazandığı maçtan sonra bunu yapmana gerek yok sezon sonu dediğin tutarsa yazarsın.
Hayır zaten bariz belli olan birşey için neden sevineyim.Sen kabullenmiyorsun diye söylüyorum.Yoksa banane fenerden.Şu durumda bu galibiyetlerin anlamı yok ama sen inatla kaybedecekler diyorsun ben de kime diyorum :D rakip mi var karşılarında

Maçın başından beri küfür ediyolar
İyice salmış bunlar

TapaTalK

Bu galibiyetlerin anlami var artik , bjk ve basaksehirle aralarinda 2 puan var

Osmanli beraberlik koparirsa basaksehiri , biz galip gelirsek + besiktasi gecip ikinci olacaklar

Allahtan averaj farkimiz var 3 puana ek olarak

3-2 bitse iyi olur aslinda yenseler bile

Biz bu kadar küfür etsek bütün tribünler bloke yer

Konya dışında puan kaybedeceği takım yok fenerin.Aşırı kek bir fikstür

Fenerin tribünleri bjk ile yer değişmiş sanki
Azizin gitmesi için ne gerekirse yapıyolar ilk defa bu kadar küfür duyuyorum burda

TapaTalK

Bence şenolun yaptıkları çok içerledi bunları ondan artık yardırıyolar, aziz onlar için öğrenilmiş çaresizlik alıştılar artık.

Yalnız Kadıköy'deki 0-0 biten maçın değeri şimdi anlaşılıyor. Eğer o maçı Fener kazansaydı şu anda 4 takımda 62 puanda olacaktı.

Çok ilginç bir durum olabilirdi.

Geri
Üst Alt