Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.242
- 2.543
- 1.588
Hala benim dediğimin aksini demeye devam edecek misin acaba40'ın altındaki herkes düşme adayı şu an kağıt üstünde.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala benim dediğimin aksini demeye devam edecek misin acaba40'ın altındaki herkes düşme adayı şu an kağıt üstünde.
Karabük dışında her maç zor.
40'ın altındaki herkes düşme adayı şu an kağıt üstünde.
Antalyanın fikstüre bak Sarper
Hala benim dediğimin aksini demeye devam edecek misin acabason maç Konya da düşmemeyi garantiler.Fener bütün maçlarını kazanır.Aksi görüşteysen hala söyle
![]()
Hayır zaten bariz belli olan birşey için neden sevineyim.Sen kabullenmiyorsun diye söylüyorum.Yoksa banane fenerden.Şu durumda bu galibiyetlerin anlamı yok ama sen inatla kaybedecekler diyorsun ben de kime diyorumÖyle bir yazıyorsun ki Fener kazandıkça oh dediğim çıktı diye mutlu oluyorsun sanki.Fb'nin her kazandığı maçtan sonra bunu yapmana gerek yok sezon sonu dediğin tutarsa yazarsın.
3 3 bitecek.Bu galibiyetlerin anlami var artik , bjk ve basaksehirle aralarinda 2 puan var
Osmanli beraberlik koparirsa basaksehiri , biz galip gelirsek + besiktasi gecip ikinci olacaklar
Allahtan averaj farkimiz var 3 puana ek olarak
3-2 bitse iyi olur aslinda yenseler bile
Az once dusundumde bunlar 2.olsa daha iyi bizim icin hemKonya dışında puan kaybedeceği takım yok fenerin.Aşırı kek bir fikstür
Fenerin tribünleri bjk ile yer değişmiş sankiBiz bu kadar küfür etsek bütün tribünler bloke yer
Fenerin tribünleri bjk ile yer değişmiş sanki
Azizin gitmesi için ne gerekirse yapıyolar ilk defa bu kadar küfür duyuyorum burda
TapaTalK